Nieuw: bij JouwBox geniet je verantwoord

JouwBox is een nieuwe box die je vanaf nu kan bestellen. Bij JouwBox draait het om verantwoord genieten. De producten in deze box zijn samengesteld door Ralph Moorman. Met zijn kennis over de biochemie van levensmiddelen heeft hij de ‘Ralph Moorman Favourites’ bedacht. Als blogger van Gezond Genoeg maak ik kennis met deze eerste unieke box en vertel je er graag meer over.

‘Ralph Moorman’. Ik had nog geen idee wie hij was toen ik voor het eerst over hem las. Ik stel je eerst even kort voor aan Ralph Moorman. Dan snap je namelijk ook zijn keuzes voor de producten in deze eerste box!

 

Ralph Moorman

Hij wordt omschreven als de autoriteit in Nederland op het gebied van voeding, leefstijl en hormonen. Ralph heeft de opleiding Levensmiddelentechnologie gestudeerd en is nu onder anderen werkzaam als voedingsdeskundige en levensmiddelenadviseur. Ralph heeft het ‘Hormoonfactorprogramma’ ontwikkelt waar leefstijl draait om:

 1. Voeding
 2. Training
 3. Stress

 

Invloed van producten

Ralph leert je in zijn programma dat het ook belangrijk is om te kijken naar de producten die je gebruikt voor je huid, haar, tanden en tandvlees. Via deze producten komen namelijk schadelijke stoffen ons lichaam binnen die voor hormonaal disbalans kunnen zorgen en/of onnodige klachten en irritatie kunnen geven. Zijn advies: de juiste producten gebruiken!

 

En waar moet je dan op letten?

Ja, daar krijg ik als blogger ook niet echt inzicht in. De juiste producten kiezen vanwege de lange ingrediëntenlijst, is volgens Ralph een moeilijke opgave. In deze box zitten allemaal producten die natuurlijk zijn. Het maakt mij wel heel nieuwsgierig! Tijd om de box uit te pakken.

Inhoud van de JouwBox?

In deze eerste editie zitten de volgende producten met een totale winkelwaarde van €125,-

 • Traay – Lippenbalsem – €3,99
 • WeLoveThePlanet – Deoderant – €11,50
 • LoveChock – Extra Pure Bar – €2,-
 • Sportbay – Mini Weerstandsband – €7,95
 • Hymalaya Magnesium – Puur Natuur – €16,95
 • Oolaboo – Natuurlijke tandpasta – €6,95
 • Rosalphina – Natuurlijke shampoo – €11,-
 • Erica – Herbal styling paste – €6,95
 • Chi – Spirulina 190 tabletten – €22,50
 • Mudmasky- Facial Detox Purifying Recovery 20ML – €23,-
 • Naturel Heroes – Toverhazelaar Toner – €6,99
 • Ghee – Golden Milk 50 servings – €6,95

Wat zijn mijn drie favoriete producten?

Ik ben fan van de natuurlijke shampoo van Erica. Mijn haar gaat er heerlijk van ruiken! Ook de Spirulina van Chi gebruik ik dagelijks en behoort daarmee tot mijn top drie. Ik heb wel gemerkt dat als ik de Spirulina heb ingenomen, dat mijn hartslag hierdoor wat sneller is. Ik draag een Apple Watch die dit voor mij bijhoudt. Als laatste de Extra Pure Bar van Love Chock. Deze chocolade is echt wel heel puur (94%). Daar moet je wel van houden. Ik ben zo puur wel gewend!

 

Wat zijn mijn drie minst favoriete producten?

De allereerste is de Herbal styling paste. Ik heb deze niet eens uitgeprobeerd omdat ik het simpelweg niet gebruik. Zonde! De natuurlijke tandpasta van Oolaboo is ook niet mijn favoriet. Na het poetsen van mijn tanden heb ik namelijk geen frisse smaak in mijn mond. Ik heb meer de smaak van een zoete kauwgombal terwijl ik toch voor het frisse ga. En als laatste de Mini Weerstandsband van Sportbay. Ik heb in mijn kast namelijk al meerdere weerstandsbanden liggen…

 

Zou ik een volgende editie aanschaffen?

Eerlijk? Ik ben nog niet overtuigd. Ik mis toch de keuzevrijheid voor de producten. Zo heb ik nu producten ontvangen die ik niet gebruik. Het zou voor mij van meerwaarde zijn als ik zou kunnen kiezen tussen bepaalde producten. Hierdoor ontvang ik geen producten die ik niet gebruik of die ik al heb.

Op de korte termijn heb ik ook nog geen gezondheidsvoordelen gemerkt. Ik denk dat voor een goede review ik de producten langer zou moeten gebruiken. Daarnaast zou ik ook mijn gehele levensstijl er meer op moeten aanpassen. Ik vond het wel leuk om op deze wijze kennis te maken met ‘JouwBox’ en met Ralph Moorman.


Wil jij meer informatie over JouwBox of deze bestellen? Kijk dan op de website voor meer informatie over hoe je deze kan bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *