De Notenlaer, online webshop voor heerlijke noten!

Het ontbijt is voor mij een belangrijke start van de dag. Sinds ik ben begonnen met foodbloggen ben ik ook meer gaan experimenteren met het samenstellen van mijn eigen ontbijt. De muesli van de supermarkt laat ik staan. Deze zit boordevol suikers en andere toevoegingen die mijn ontbijt er niet gezonder op maakt. Tijdens mijn online zoektocht naar gezonde muesli stuitte ik op de website van de Notenlaer en ontdekte hun assortiment. En dat maakte mij heel blij! Neem voor mijn ontbijtjes ook gerust een kijkje op mijn Instagram! 

 

Ik ontving niet lang daarna een pakket met foodpost van de Notenlaer. Ik mag van hen de ‘Breakfast mix’, ‘Paleomix’, Medjouldadels en rauwe bruine amandelen proberen. Met zulke foodpost kan je mij niet blijer maken. Met de mixen maakte ik verschillende ontbijtjes en heb deze gedeeld op Instagram de afgelopen weken. Ook met de dadels en de noten ben ik aan de slag gegaan. Ik laat je graag weten wat mijn ervaringen zijn met deze producten.

 

Breakfastmix

Ik ontving een zakje van 250 gram en heeft een winkelwaarde van €3,95. De ‘Breakfastmix’ bestaat uit een mix van pitten, zaden, kokos en gedroogd fruit. Denk hierbij aan pompoenpitten, chiazaad en lijnzaad. Door het gedroogde fruit is deze mix wat zoeter van smaak. Ik vind het een fijne mix omdat ik graag zaden en pitten door mijn yoghurt heen doe. Ik ben zelf minder fan van gedroogd fruit, mijn voorkeur gaat uit naar vers fruit. Maar deze mix heb ik heel veel kunnen varieren in de ochtend en soms deed ik zelf nog een aantal toppings erbij.

 

Breakfastmix

 

Paleomix

De ‘Paleomix’ ontving ik ook in een zakje van 250 gram en kost €3,95. Deze mix is mijn favoriet! Het bestaat uit noten zoals cashewnoten, amandelen en walnoten. Maar ook uit zaden zoals pompoenpitten en zonnebloempitten. Daarnaast bevat de mix fruit zoals moerbeibessen, incabessen, gojibessen en rozijnen. Deze mix bevat ook kokosvlokken. Door de noten en het gedroogde fruit is het voedzaam en heb ik lang een verzadigd gevoel.

 

Paleomix

 

Medjouldadels en amandelen

De medjouldadels waren groot maar zó lekker! Alles wat je van een goede dadel verwacht qua smaak en structuur… Lekker kleverig ook, dat ik daarna nog mijn vingers kon aflikken! Ze zijn vanaf 250 gram te koop voor €3,45. Ook de amandelen waren voor mij handig te verwerken in diverse gerechten. Ik ontving een zakje van 250 gram. Deze kost €3,50. De rauwe bruine amandelen gebruikte ik onder anderen:

 • in mijn yoghurt;
 • door mijn salade;
 • in mijn granola.

 

rauwe amandelen

 

De website van de Notenlaer

Op de website van de Notenlaer kan je heel overzichtelijk en eenvoudig online winkelen. De foto’s bij de producten zijn duidelijk en geven de website een verzorgde en rustige uitstraling. Ikzelf vind dit prettig online winkelen. Daarnaast kan je aangeven hoeveel je van het product wilt ontvangen en kan je ervoor kiezen dat het in een duurzamen verpakking wordt verpakt tegen een kleine meerprijs. Wat ik zelf tot slot altijd prettig vind, is als ik iets online bestel dat dit ook binnen 24 uur wordt verzonden! Dit garanderen ze ook bij de Notenlaer.

 

Het assortiment

Ik heb kennis mogen maken met een klein deel van het assortiment van de Notenlaer. Op hun website vind je nog veel meer producten, zoals:

 • noten;
 • superfoods;
 • muesli & ontbijt;
 • pitten & zaden;
 • gedroogd fruit;
 • natuurvoeding;
 • cacao & zoetwaren;
 • snacks.

Ben je benieuwd of ze jouw favoriete producten ook verkopen? Neem gerust een kijkje op hun website! Op hun website houden ze ook een weblog bij met leuke recepten die je thuis kan maken.

Ben je benieuwd geworden naar het online assortiment van de Notenlaer? Neem dan een kijkje op de website door hier te klikken.