Gezond Ondernemen: HashtagBaby

In deze blog maken we kennis met onderneemster Lianne Groenendaal en haar bedrijf HashtagBaby. Lianne woont samen met haar vriend en heeft een zoontje van anderhalf jaar oud. HashtagBaby is een webshop waar Lianne babykleding verkoopt vanaf maatje 50. In deze blog vertelt Lianne onder anderen meer over haar drijfveren als onderneemster. 


Waarom ben jij gestart met een eigen onderneming en wat zijn jouw drijfveren?

De droom om mijn eigen onderneming te starten is er altijd geweest. Het idee en het durven nemen van die stap ontbraken echter nog! Toen ons zoontje Lex geboren werd, na een nare zwangerschap, kwam het besef dat ik het nú moest doen anders zou ik later spijt krijgen, dat wist ik zeker.

Ik kan wel zeggen dat Lex mijn inspiratiebron is om positiever in het leven te staan en te doen wat ik wil. Na 8 jaar had ik dan ook afscheid genomen van mijn vaste baan en kon het avontuur beginnen! Met heel veel nieuwe energie en enthousiasme ben ik toen begonnen met de plannen voor mijn eigen webshop, een halfjaar later ging mijn webshop online! Mijn drijfveer is nu nog steeds om te doen wat mij gelukkig maakt!

 

Lianne en Lex

 

Waarom zouden andere ondernemers en klanten kennis moeten maken met jou en HashtagBaby?

De babykleding die de webshop aanbiedt is er voor iedereen, met elk budget. De collecties zijn zo ingekocht dat het super gemakkelijk met elkaar te combineren is. Per merk is er een collectie samengesteld die ervoor zorgt dat er bij bijvoorbeeld een broekje drie of meerdere verschillende shirtjes, vestjes of truitjes passen.

 

HashtagBaby Zero2three flatlay 2

 

Hoe zorg jij ervoor dat jij en jouw onderneming Gezond Genoeg blijven zodat je kan doen wat je nu doet?

Ik blijf me focussen op de successen, elke bestelling is een feestje. Het belangrijkste voor mezelf is dat ik er gelukkig van word zodat ik ook mijn klanten blij kan maken én blijf groeien op zakelijk en persoonlijk gebied.

 

HashtagBaby Babyface Flatlay 1


Hoe heb jij geleerd van de tegenslagen en successen van het opzetten van een eigen onderneming?

Ik dacht altijd dat ik het niet zou kunnen… Dat stemmetje dat zei: doe maar niet, dit is veel te ingewikkeld voor jou. Maar ik heb het toch gedaan! En het is me gelukt. Ik heb daarvan geleerd dat je altijd naar jezelf moet luisteren, doe dat waar je gelukkig van wordt!

 

Wat zijn jouw (leer)doelen voor de toekomst op het gebied van ondernemen om jezelf en je onderneming Gezond Genoeg te blijven houden? 

Het grootste doel is om gelukkig te blijven in wat ik doe en dit over te brengen op (potentiele) klanten.
Daarnaast staat groei op een gedeelde eerste plaats, ervan kunnen leven, personeel in dienst, een grotere collectie aanbieden.

 

Nieuwsgierig geworden naar de collectie van HashtagBaby? Klik hier en je komt gelijk op de website! Wil jij met je bedrijf ook meedoen aan deze serie? Neem dan contact met mij op via het contactformulier!