Gezond Ondernemen: Prachtige Mama’s

Rachèl Finkenflügel-Creugers is de trotse eigenaar van Prachtige Mama’s. Op ‘Prachtige Mama’s’ vind je veel tips over het moederschap en vrouw-zijn. Daarnaast ontmoet je op dit online platform ook andere Prachtige Mama’s. Het is een platform waar Rachèl blogt en er een webshop te vinden is. Benieuwd naar het verhaal van deze ondernemende vrouw? Lees snel verder! 

 

Waarom ben jij gestart met een eigen onderneming en wat zijn jouw drijfveren?

Ik heb een vurig verlangen om iets van mijzelf te hebben. Iets wat helemaal ‘Rachèl’ is en waar ik al mijn eigen ideeën in kwijt kan. Het motiveert mij enorm om anderen te enthousiasmeren en om tips met anderen te delen. 

 

Waarom zouden andere ondernemers en klanten kennis moeten maken met jou en Prachtige Mama’s?

Op Prachtige Mama’s vind je veel leuke tips over het moederschap en over het vrouw zijn. Ook vind je hier de meest mooie en bijzondere blogs. Samen met mijn fantastische gastbloggers zorg ik ervoor dat er op Prachtige Mama’s altijd weer leuke, nieuwe info te vinden is. Maar nog belangrijker; je vindt hier andere Prachtige Mama’s. Dat zorgt voor herkenning en een fijne plek om regelmatig rond te snuffelen. Naast de leuke verhalen is er ook een fijne shop waar je voor jezelf of je mini-me de leukste items kunt scoren! Prachtige sieraden en accessoires.

 

Prachtige mama's webshop

 

Hoe zorg jij ervoor dat jij en jouw onderneming Gezond Genoeg blijven zodat je kan doen wat je nu doet?

Door mijn eigen agenda goed te bewaken. Ik ben nogal bevlogen en gepassioneerd over Prachtige Mama’s. Ik moet er wel voor waken om er niet constant mee bezig te zijn. Dus zo nu en dan gaat er letterlijk een kruis in de agenda en doe ik even helemaal niks!

 

Hoe heb jij geleerd van de tegenslagen en successen van het opzetten van een eigen onderneming?

Bloggen is hard werken. Het is niet iets wat je zomaar even bij doet. Er gaat heel veel tijd en energie in zitten. Dat moet je jezelf realiseren voordat je er aan begint.

 

Prachtige mama's webshop oorbellen

 

Wat zijn jouw (leer)doelen voor de toekomst op het gebied van ondernemen om jezelf en je onderneming Gezond Genoeg te blijven houden? 

Mijn doel is om nog groter te worden. Ik hoop dat nog meer Prachtige Mama’s zich bij mijn platform aansluiten. Het is zo leuk om met gelijkgestemden te sparren over het moederschap. Een ander doel is om er nog meer van te genieten. Soms even een pas op de plaats maken en goed kijken waar ik sta en waar ik naar toe wil en niet maar door blijven denderen.

 

Tot slot…

Ik ben er enorm trots op dat Prachtige Mama’s nog elke week groeit. Wanneer ik een compliment krijg over mijn blog of over mijn platform dan geeft dat zo’n heerlijk gevoel. Ik zou absoluut niet meer zonder Prachtige Mama’s kunnen!

 

Nieuwsgierig geworden naar Prachtige Mama’s? Neem een kijkje op de website door hier te klikken. Wil je nog meer ondernemersverhalen lezen, klik dan hier voor het volledige overzicht. Meedoen aan deze serie of reageren? Stuur dan een berichtje via ‘Contact‘.