Gezond Ondernemen: Stoer Metaal

Stoer Metaal is geboren door het samenvoegen van twee bedrijven. Alet de Boer runt samen met haar man nu al ruim zeven jaar ‘Stoer Metaal’. In deze webshop verkopen ze ijzeren meubels en woonaccessoires van verschillende woonmerken en hun eigen label. Alet vertelt in deze blog meer over zichzelf als onderneemster, hoe zij zichzelf en haar onderneming Gezond Genoeg houdt zodat ze kan doen wat zij nu doet. Lees snel verder! 

 

Waarom ben jij gestart met een eigen onderneming en wat zijn jouw drijfveren?

Ik had al jaren de drive en passie om voor mezelf te gaan beginnen, maar omdat mijn man later het bedrijf van zijn vader heeft overgenomen was de stap toch ietwat groot. Uiteindelijk hebben wij zijn onderneming (een lasbedrijf) met de mijne gecombineerd en was ‘Stoer Metaal’ geboren. ‘Stoer Metaal’ is een webshop dat ijzeren meubels en woonaccessoires verkoopt. Onder andere mooie woonmerken als House Doctor, HK Living, Hubsch en natuurlijk fabricaat van ons eigen label.

 

Waarom zouden andere ondernemers en klanten kennis moeten maken met jou en Stoer Metaal?

We hebben een uniek bedrijf met een eigen visie en dat hoop ik ook zeker uit te stralen. Een fijne up to date woonwebwinkel met eigen producten. Maar wij zijn ook altijd op zoek naar vernieuwende woonitems en moois op het gebied van wonen.

 

Stoer Metaal schilderij

 

Hoe zorg jij ervoor dat jij en Stoer Metaal ‘Gezond Genoeg’ blijven zodat je kan doen wat je nu doet?

Ik probeer altijd te blijven vernieuwen, mee te gaan en eigenlijk liever voorop te gaan in de trends. Ik houd van hard werken en doe dat met alle liefde.

 

Hoe heb jij geleerd van de tegenslagen en successen van het opzetten van een eigen onderneming?

‘Stoer Metaal’ is langzaamaan gegroeid. Ik heb ‘Stoer Metaal’ als webshop opgezet. In het begin had ik een andere baan ernaast. Ik ben daar steeds minder gaan werken omdat ‘Stoer Metaal’ steeds beter ging lopen. Nu ruim zeven jaar verder is ‘Stoer Metaal’ een volwaardige webshop én gaat het best goed!

 

Stoer Metaal interieur

 

Wat zijn jouw (leer)doelen voor de toekomst op het gebied van ondernemen om jezelf en Stoer Metaal ‘Gezond Genoeg’ te blijven houden? 

Blijven ondernemen, spotten, zien, doen, aanpakken…

 

Wil je een kijkje nemen op de website van Stoer Metaal? Klik dan hier en je komt gelijk op de website terecht! Meer ondernemersverhalen lezen? Je vindt hier het complete overzicht.