Charlie’s Kitchen, het verhaal

Charlie’s Kitchen, het verhaal dat zich afspeelt in de keuken. Charlotte is voedingsdeskundige, transformatie coach en spreker en neemt haar volgers op sociale media en haar website mee naar de wereld van keuken. Waarom de keuken? Dat lees je in deze blog waar Charlotte je meer vertelt over haar verhaal achter haar naam. Ontdek wat haar drijfveren zijn en wat zij graag wil overbrengen. Vol enthousiasme en boordevol energie. 

 

Life is a kitchen voor Charlotte

Ik ben Charlotte, 31 jaar en ben al bijna 3 jaar een online onderneemster. Ik ben voedingsdeskundige, transformatie coach en spreker. Via mijn online kanalen inspireer en motiveer ik dagelijks mensen naar een energieker leven #echtinbalans. Ik ben een echte foodie. Eten kan fysiek en mentaal zoveel energie brengen maar ook ben ik een echte diehard keuken fan. Alles speelt zich af in de keuken, passie, liefde, kennis, bewustwording en ga zo maar door. Zo’n moment dat de tranen over je wangen lopen en iemand een zakdoek voor je uit de keukenla haalt. Life is a kitchen.

 

Herhalen van gewoonte

Ik gun iedereen een energiek en gelukkig leven. Maar dat krijg je niet zomaar. Je hebt de juiste kennis en bewustwording nodig, maar vooral de juiste manier van denken. Ik geloof dat patronen pas doorbroken worden als je weet waarom je iets graag wilt en als je vaak herhaalt. Dus je maakt er een gewoonte van. Door dagelijks mensen onder te dompelen met mijn energie, heerlijke voedzame recepten en inspirerende talks help ik hun elke dag een klein stapje verder. Ik geloof dat alles in de keuken begint en motiveer ze dan ook samen met hun kinderen, oma, opa of vrienden de keuken in te duiken. Magic will happen. Trust me 😉

 

Charlie’s Kitchen en drijfveren

Heel simpel. Ik word er blij van en krijg er energie van. Ik geloof dat de wereld een beetje beter wordt als we bewuster gaan leven en niet altijd maar alle ballen hooghouden en ” geleefd worden”. Enthousiasme en blijheid vind ik belangrijk om uit te stralen! Gezond genoeg is voor mij #echtinbalans zijn. Bewust zijn maar intens genieten!

 

Charlie's kitchen 2

 

Alles delen

‘Wat deel je?’ Alles! Ik heb geen geheimen en deel dan ook mijn avontuur als mens, partner, bonusmoeder en onderneemster. Maar ook informatieve artikelen over dingen die kunnen bijdragen aan jou kennis of energieniveau. Leuke hotspots en voedzame recepten. Maar vooral heel veel blijheid en enthousiasme over het leven!

 

Just be you

JUST BE YOU. Leef vanuit je hart en niet vanuit je hoofd. Alles wat uit je hart komt is altijd goed. En ik geloof oprecht dat de juiste mensen dan op je pad komen. In dit geval, mij volgen. Ik denk dat ik andere met kleine stapjes grote dingen kan laten bereiken. Daarnaast breng ik veel energie enthousiasme en kennis. Ik help je meer vanuit je hart te leven en naar je lichaam te luisteren. Niet te laten leven maar LEVEN. Zelf de touwtjes in handen hebben en keuzes maken waar JIJ je goed bij voelt

 

Hoogtepunten en successen

Ik ben echt een dankbaarheidsdier dus kan er zoveel noemen. Überhaupt ooit mijn eerste foto op Instagram posten gaf mij een succesgevoel, mijn website online, studeren voor voedingsdeskundige, werken in Portugal als foodcoach, grote opdrachten met bijv. Bolletje, Verkade en de Lidl. Maar ook mijn volgers mogen ontmoeten bij lezingen die ik geef, dat is een succesgevoel. Connecten met de ander. Elke dag mogen doen wat je leuk vind. En ik ben super trots en dankbaar op mijn eigen programma de ik heb gecreëerd door de keuzes die ik heb gemaakt de laatste jaren. Energiek en #echtinbalans met Charlie (klik hier voor het programma)

 

Dromen

ZOVEEL DROMEN! Een eigen huis in Valencia waar ik kan schrijven, op een groot podium staan om mensen mijn verhaal te vertellen, een eigen suppletie lijn en op vakantie naar een warm oord met mijn vriend. Tot slot: Durf te investeren in jezelf. Ga dingen doen die jou laten groeien. We zijn gemaakt om te groeien. Onderzoek wat jou blij maakt. En onthoud, dit is jou leven en jij hebt de regie.

 

Meer lezen over Charlie’s Kitchen? Klik hier en je komt op haar website. Voor haar programma #echtinbalans klik je hier voor een speciale aanbieding. Andere verhalen in de reeks ‘Gezonde Kennismaking’ lees je hier