Deisy Amelsbeek, het verhaal

Deisy Amelsbeek heeft een grote liefde voor eten en gezelligheid. Daarnaast is zij ook een echte businesswomen. Instagram is voor Deisy een community waar zij met andere bloggers in contact kon komen en inspiratie kon opdoen en delen. Nu doet zij graag andere ondernemende vrouwen inspireren en geeft zij haar volgers ook graag een kijkje in de keuken. Een allround-Instagramaccount dus. In deze blog maken we kennis met Deisy en vertelt zij meer over haar drijfveren achter haar account en wat zij zoal deelt! 

 

Kennismaking met Deisy Amelsbeek

Mijn naam is Deisy Amelsbeek en dat is ook de naam waar je mij op Instagram onder kunt vinden. Ik woon op dit moment samen met mijn vriend en mijn twee lieve poezen in Amsterdam en heb een grote liefde voor eten en gezelligheid. Alweer 2,5 jaar geleden heb ik mijn baan opgezegd en heb ik ervoor gekozen om in het ondernemersavontuur te stappen. A rocky, but amazing, road vind ik zelf!

 

Instagram, een community

Mijn Instagram account ben ik alweer zo’n vier jaar geleden gestart. Ik blogde toen op dat moment nog en vond het heerlijk om zo in contact te komen met andere leuke en inspirerende bloggers. Het was echt een community voor mij. En het is eigenlijk, nadat ik ondernemer ben geworden, nog veel meer geworden. Ik vind het heerlijk om vrouwelijke ondernemers te inspireren en mee te nemen in mijn reis als ondernemer. Dit doe ik vaak door middel van mijn Insta Stories, waar ik vaak een kijkje in de keuken geef en natuurlijk van veel tips voorzie omtrent ondernemen en online marketing. Ik wil vrouwelijke ondernemers laten zien dat alles mogelijk is zolang zij maar bereid zijn om er echt 100% voor te gaan.

 

Deisy Amelsbeek telefoon

 

Drijfveren van Deisy

Ik geloof dat iedere vrouw een uniek potentieel heeft dat zij met de wereld mag delen. En dat wanneer zij dit potentieel volledig weet te omarmen ze daarmee een grote impact in de wereld kan maken. Ik gun het dan ook iedere vrouwelijke ondernemen of echt los te komen van alles wat haar op dit moment tegenhoudt en te gaan DOEN. Stapje voor stapje. Want daar ligt de kracht: om het vooral niet moeilijker te maken dan dat het is. Simplicity is in mijn business dan ook heel erg belangrijk en dat probeer ik mijn volgers dan ook mee te geven.

 

Wat Deisy deelt met haar volgers

Op mijn Instagram deel ik tips en inzichten – met altijd een persoonlijk tintje – op het gebied van online marketing, mindset en ondernemen. Ook geef ik geregeld een kijkje achter de schermen van hoe mijn dag eruitziet en wat er op dat moment in mijn leven speelt. Ik probeer daarin niets achter te houden, dus je ziet zowel de positieve dingen als de minder leuke dingen. Want: yup! Die horen ook echt bij het ondernemerschap.

 

Uitstralen dat we bijzonder zijn

Dat we allemaal bijzonder zijn. En de één daarbij niet beter dan de ander. De reis is misschien anders of ziet er anders uit, maar in de basis zijn we allemaal bijzondere, prachtige en krachtige vrouwen. Ik onderscheid mij hierin van anderen doordat ik gewoon echt Deisy ben, in alles wat ik doe. What you see is what you get haha. Authenticiteit is dan ook heel belangrijk, omdat ik geloof data als je dit in jezelf durft te omarmen, dan je dan boven jezelf uit kunt gaan stijgen. En dat is ook waar mensen naar op zoek: jou te zien in jou meest authentieke vorm.

 

Gezond Genoeg voor Deisy Amelsbeek

Zoals ik al zei: simplicity. Ik geloof dat het allemaal niet zo lastig hoeft te zijn: of dit nu eten is of ondernemen. Het gaat erom dat je jezelf de ruimte geeft om te leren experimenteren wat voor jou goed werkt en niet. En daarbij dus het leven als een grote speeltuin ziet. Los van de verwachtingen die jij jezelf oplegt of wat er van je wordt verwacht.

 

Waarom moeten anderen kennismaken met jou?

Mensen moeten niets van mij haha ; -) Maar ik vind het heerlijk om vrouwen te ontmoeten die voelen dat er nog zoveel meer mogelijk voor hen is en ook bereid zijn om deze LEF te tonen om daadwerkelijk te gaan doen. Dus als jij jezelf hierin herkent, weet ik zeker dat wij een geweldige klik op Instagram gaan hebben haha. En natuurlijk als je tips over ondernemen, online marketing en mindset wilt. Dan ben je bij mij ook aan het goede adres.

 

Deisy Amelsbeek 2

 

Jouw hoogtepunten

Wow! Dat zijn er de afgelopen 2,5 jaar zoveel geweest haha. Van het creëren van twee succesvolle businesses tot het genomineerd worden voor de VIVA400 en mijn podcast, de successtof podcast, die geregeld een top 5 plek heeft in iTunes. En daarnaast natuurlijk alle klanten waar ik mee heb mogen werken. Allemaal vrouwen die klaar waren om vanuit ease & excitement hun business te laten groeien. Dat is zulke vrouwen mag helpen is voor mij wel echt een kers op de taart.

 

Jouw dromen

Ik wil met nog veel meer vrouwen samenwerken die klaar zijn om door hun glazen plafond heen te breken en strategieën en systemen willen implementeren in hun business die hen de vrijheid geeft waar de naar verlangen. Of dit nu online of offline is. En ik wil het begrip geld bij ondernemer echt veel meer bespreekbaar maken. Soms heb ik het gevoel dat we daar niet uitgebreid over mogen praten, terwijl dat toch wel de basis vormt voor het hebben van een goede business of niet. Dus ja: nog veel meer impact onder vrouwelijke ondernemers! En een 2huis in het buitenland OF misschien zelfs wel emigreren naar het buitenland staat bij mij hoog op mijn doelenlijst.

 

Tot slot…

Jij bent tot nog zoveel meer in staat dan dat je denkt! En ik hoop dat je dit ook gaat durven omarmen. Dat je voorbij je eigen onzekerheden gaat, of de belemmeringen die je jezelf hebt opgelegd en daaruit de commitment en verantwoordelijkheid neemt om dat leven te creëren wat jij voor ogen hebt. YOU CAN DO IT!

 

Wil je een kijkje nemen op het Instagramaccount van Deisy Amelsbeek? Klik dan hier. Neem ook eens een kijkje op haar website of Facebook. Lees meer verhalen in deze blogserie door hier te klikken