Getfitjanneke, het verhaal

Getfitjanneke is gestart door Janneke als een stok achter de deur om niet in oude gewoontes terug te vallen. Tijdens haar afvaltraject was Janneke op zoek naar nieuwe inspiratie, maar zocht deze niet bij de ‘fitgirls’. Op haar blog en social media deelt Janneke haar struggles met het veranderen van eet- en leefstijl. Daarnaast wil ze anderen inspireren en motiveren. Lees in deze blog meer over het verhaal achter de naam van Getfitjanneke. 

 

Kennismaking met Janneke en Getfitjanneke

Ik ben Janneke ook wel beter bekend onder de naam Getfitjanneke. Ik ben 33 jaar jong en kom uit het Brabantse land. Creatieve dame (overigens op zoek naar een leuke baan in de grafische sector). Wat m’n ogen zien maken me handen en dat is dan ook mijn grootste hobby. Lekker creatief bezig zijn. Koken, bakken, tekenen, dingen opknappen, fotograferen en vooral content creëren.

 

Zoektocht naar inspiratie

Ik zat midden in mijn afvaltraject en was echt opzoek naar nieuwe inspiratie. De fitgirls waren in opkomst en ik zocht vooral naar nieuwe manieren van eten en gezond leven. Ik doe dit (bloggen) eigenlijk vooral omdat ik het leuk vind en het is voor mij ook een soort stok achter de deur om niet in mijn oude gewoontes terug te vallen.

 

Getfitjanneke foto

 

Drijfveren achter Getfitjanneke

Met mijn posts wil ik mensen die strugglen met het veranderen van hun eet een leefstijl inspireren en motiveren. Laten zien dat iedereen het kan en dat je echt niet alleen nog maar op een blaadje sla hoeft te leven. Ik deel vooral recepten die ik zelf verzin. Maar uiteindelijk laat ik ook zien wat ik elke dag eet en deel ik ook de lastige kanten van je levensstijl veranderen. Wat ik wil uitstralen is dat afvallen doormiddel van je levensstijl aan te passen niet moeilijk hoeft te zijn. Dat als je gewicht wil verliezen je echt niet overal nee op hoeft te zeggen

 

Hoe ik mij onderscheid

Ik laat letterlijk elke dag zien wat ik eet. En laat ook de mindere momenten zien of als recepten minder indrukwekkend zijn deel ik ze toch. Ik probeer het niet mooier te maken dan het is. Natuurlijk let ik er wel op hoe ik een foto maak. Maar het moet vooral snel en makkelijk gaan want zoals ik al zei is dit ook werkelijk wat ik dan eet.

 

Getfitjanneke foto

 

Gezond Genoeg voor Getfitjanneke

Vooral de balans vinden tussen gezond eten en jezelf af en toe ook wat slecht gunnen. Niemand kan altijd gezond en bewust leven en de balans daarin is voor mij gezond.

 

Waarom kennismaken met Getfitjanneke? 

Vooral als je van lekker eten houdt en toch bewust met je voeding en levensstijl wilt bezighouden moet je bij mij zijn. En je hoeft echt geen keukenprins of -prinses te zijn. Ik houd van makkelijk, simpel en vooral lekker. Daarnaast wil ik laten zien dat je levensstijl veranderen echt geen straf is en als ik het kan, dan moet iedereen het kunnen.

 

Getfitjanneke

 

Hoogtepunten en dromen

Door mijn levensstijl te veranderen ben ik op eigen kracht 55 kilo afgevallen en ben ik al 2 jaar stabiel op gewicht. Pff ik heb zoveel dromen, een eigen onderneming starten of wie weet ooit een eigen boek zou ik wel erg tof vinden.

 

Tot slot

Denk nooit dit kan ik echt niet. Want dat is altijd wat ik zelf dacht. Wanneer je echt iets wilt dan ben je tot alles instaat, zolang je maar de goede mindset en motivatie weet te vinden.

 

Een kijkje nemen op de Instagram van Janneke? Klik hier of neem een kijkje op haar website. Voor meer verhalen in de reeks ‘Gezonde Kennismaking’ klik dan hier. Niks missen? Volg Gezond Genoeg dan Instagram