Heerlijke Happen, het verhaal

‘Heerlijke Happen’ is de Instagramnaam van foodblogger Francine Lankamp. In deze blog vertelt Francine haar verhaal achter de naam ‘Heerlijke Happen’. Wat deelt zij met haar volgers? En hoe is Francine ooit op het idee gekomen om te starten met ‘Heerlijke Happen’? Kenmerkend voor Francine is haar positiviteit en haar energie die zij uitstraalt. Daar komen we achter in deze blog! Lees snel verder.

 

Kennismaking met ‘Heerlijke Happen’

Ik ben Francine Lankamp en ik heb een foodblog met de naam ‘Heerlijke Happen’. Samen met mijn man en dochter woon ik in een klein dorpje. Ook hebben we een leuke Beagle. We zijn vanuit Rotterdam terug naar het platteland verhuisd om wat rustiger te wonen en hier ons kind op te voeden.

 

De start van ‘Heerlijke Happen’

Het opstarten van ‘Heerlijke Happen’ is op aanraden van verschillende vrienden gegaan. Deze zeiden na elk diner wat ze bij ons aten, hier moét je wat mee doen. Het was een beetje zoeken naar wat dat “ermee doen” dan precies was tot ik mijn Facebook- en Instagrampagina startte. Het vinden van de naam was niet zo moeilijk en na een nachtje erover geslapen te hebben, heb ik gelijk alle socials geclaimd.

 

Francine Heerlijke Happen

Delen van eten, positiviteit en enthousiasme

Ik hou enorm van lekker eten en beknibbel nooit op kwaliteit. De ideetjes die ik had en de recepten die ik maakte wilde ik graag delen met de rest van de wereld. Elke keer als ik een berichtje krijg van een volger die me zegt heerlijk te hebben gegeten geeft dat heel veel voldoening. Op Instagram deel ik foto’s en video’s en op mijn website deel ik recepten en weekvlogs. Ik schrijf ook blogs, product reviews en restaurant reviews. Het uitstralen van positiviteit en enthousiasme in alles wat ik doe vind ik belangrijk. Als ik iets doe, dan doe ik dat voor 100%. Dat is ook vaak wat mensen opmerken: ik breng véél energie mee! Ik onderscheid mijzelf hierin ook, ook door altijd mezelf te zijn en dicht bij mezelf te blijven. Kom ik ergens binnen? Dan ben ik enthousiast en heb ik aandacht voor wat ik doe!

 

Waarom kennismaken met ‘Heerlijke Happen’?

Ik heb leuke en bijzondere recepten te bieden, en als het om werk gaat is het voor werkgevers heel positief dat je een enthousiaste ambassadeur hebt. Daarnaast probeer ik bij ‘Heerlijke Happen’ de balans te zoeken met wat gezond genoeg is. Soms wat ongezond met suiker en roomboter en som gewoon een dikke burger met veel kaas. Het andere moment een soepje of een vegetarisch gerecht met veel groente.

 

Heerlijke Happen

 

HHH: Hoogtepunten ‘Heerlijke Happen’

Ik ben vind ik zelf nog té kort bezig om al van enorme hoogtepunten te spreken. Maar ik heb al wel een hoop leuke samenwerkingen gedaan. Ook het ontmoeten van zoveel verschillende mensen met als passie “eten” vind ik prachtig. Voedsel verbindt en dat gaat alle grenzen over.  ‘Heerlijke Happen’ is nog volop in ontwikkeling en er zijn nog zoveel dingen die ik graag wil doen. Ik ben maar alleen en heb ook gewoon nog een gezin dus alles gaat stapje voor stapje. Elke week leer ik weer bij en kom ik weer een stapje verder.

 

Enthousiast geworden na het lezen van het verhaal van Francine? Je kunt haar volgen op Instagram en Facebook. Geen social media? Niet getreurd, ‘Heerlijke Happen’ heeft ook een website. Volg Gezond Genoeg op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste blogs. Lijkt het je leuk om ook mee te werken aan een van deze reeksen? Stuur dan een berichtje via contact