Joriannn, het verhaal

Joriannn is het Instagramaccount van de 28-jarige Jorian Lub. Jorian deelt op haar Instagram alles wat haar blij maakt. Haar grootste hobby? Cadeautjes inpakken! Met haar passie voor fotografie levert dit mooie plaatjes op die Jorian graag deelt met een groter publiek. De vrolijkheid spat ervan af bij Jorian. In deze blog maken met Jorian en haar verhaal achter haar Instagramaccount.

 

Maak kennis met Joriannn

Ik ben Jorian Lub, 28 jaar, bonusmama van een gezellig ventje van 7 en verliefd op de leukste man van de wereld. Samen wonen we in de buurt van Rotterdam en binnenkort hopen we te verhuizen naar een geweldig nieuw huis dat nog gebouwd wordt. Mensen omschrijven mij als een ‘blij ei’ en dat klopt wel, ik probeer overal vrolijkheid in te brengen.

 

Jorian fotografie

 

Instant gelukkig

Van een kop goede koffie, een gezellige hotspot met een mooi interieur en goed eten, fotograferen, bloemen, leuke hoekjes maken in huis, cadeautjes inpakken (mijn grootste hobby!), de tafel uitgebreid dekken voor een etentje met gasten, oneindig veel plaatjes pinnen op Pinterest & confetti feestjes word ik instant gelukkig.

 

Passie voor fotografie

Ik ben echt jaren geleden gestart om mooie foto’s te delen. Ik heb altijd een passie gehad voor fotografie en het leek mij leuk om dit te delen voor een groter publiek! In december is mijn nieuwe website online gekomen.

 

Jorian herfst

Drijfveer achter Joriannn

Jorian heeft als drijfveer richting anderen om zelf creatief bezig te zijn! Het is voor mij een fijn platform voor mijzelf maar ook om inspiratie te geven en te krijgen. Ik wil lekker veel vrolijkheid de wereld in brengen. Omdat ik zelf blij word van leuke hotspots, inpakken, bloemen en fotograferen, probeer ik leuke tips te delen voor mijn volgers. Niks is leuker om dingen te delen waar je zelf ook blij van wordt toch?! Ik kan soms wel drie leuke tips per dag posten.

 

Vrolijkheid uitstralen

Wat vind jij belangrijk om uit te stralen? Veel vrolijkheid en blijheid. Dan is het leven toch echt een stuk leuker! Persoonlijke dingen deel ik af en toe. Ik probeer daar een goede balans in te vinden. Met mijn eigen stijl probeer ik mij te onderscheiden van de anderen. Ik denk dat dit ook aardig lukt. Mijn stijl is vaak kleurrijk, want dat is wat bij mij past. Het is soms ontzettend lastig om niet mee te gaan met de ‘Instagram Hypes’. Maar mocht dat wel het geval zijn, probeer ik daar toch een andere draai aan te geven. Ik denk dat ik verder eerlijk en open ben op Instagram en vooral lekker mijzelf. Dat laatste is belangrijk, want Jorian is Jorian en niemand anders 😉

Joriann papier

 

Waarom kennismaken met Jorian?

Ik vind het altijd leuk om mensen te leren kennen. Gezellig koffiedrinken en te ontdekken hoe iemand anders in het leven te staan. Klinkt suf, maar netwerken is stiekem echt een lievelingsding. Je leert soms zoveel toffe mensen kennen waar je misschien in de toekomst weer wat aan hebt (of gewoon op dat moment). Ik weet van mijzelf dat ik een goed luisterend oor heb en het gezellig kan kletsen, maakt niet uit met wie!

 

Hoogtepunten en successen

Ik vind het elke dag een feestje dat ik van mijn passie, mijn werk heb kunnen maken. Had mij zes jaar geleden vertelt dat ik nu stylist/fotograaf ben, dan had ik je hard uitgelachen. Ben echt ontzettend dankbaar dat het mij gelukt is. Ik haal er zoveel plezier uit en hoop nog veel mooie dingen te kunnen maken met inspirerende opdrachtgevers. Kan niet wachten!

 

Jorian tafelkleed

Genoeg dromen

Ik heb echt genoeg dromen! Mijn hoofd zit soms overvol, vooral wanneer ik naar bed ga, want kan ik uren dromen en nadenken. Ik zou het zo gaaf vinden om een B&B te runnen. Met een prachtig interieur, lekkere koffie/ontbijt en een gezellig boek vol tips voor de gasten. (Het liefst omgeving Rotterdam, want in Rotterdam valt zoveel te ontdekken). Ik droom ook van het geven van kinderfeestjes, inpak cursussen of het ontwerpen van mooie kaarten. Veel wensen en dromen zijn al uitgekomen. Ik heb gemerkt dat als je doet waar je ECHT gelukkig van wordt er genoeg leuke dingen op je pad komen.

 

Een kijkje nemen op de website van Jorian? Klik hier en je komt gelijk op haar website terecht. Klik hier voor het Instagramaccount van Jorian. Wil je meer verhalen lezen? Je vindt ze hier.