KeukenLiefde, het verhaal

‘KeukenLiefde’ is de plek waar Annemiek elke dag iets deelt over lekker eten en koken. Hierover praten is haar grootste hobby. In deze blog maken we kennis met het verhaal achter de naam ‘KeukenLiefde’. Eén van de hoogtepunten van ‘KeukenLiefde’ is het eerste kookboek dat onlangs is verschenen. Annemiek neemt ons mee in wat zij deelt met haar volgers. Lees snel verder! 

 

Even kennismaken

Ik ben Annemiek Verweij, 37 jaar, smulpaap in hart en nieren, getrouwd met Johan en moeder van acht jaar oude dochter Ella-Marie. Lekker eten, koken en hierover praten zijn mijn grootste hobby’s en daarom richtte ik zes jaar geleden de website keukenliefde.nl op. Hier deel ik al zes jaar lang elke dag een zelfgemaakt recept, video of kijkje in de keuken.

 

Drijfveren van KeukenLiefde

Ik vind het leuk om lekkere recepten met anderen te delen en mensen net zo enthousiast te maken over lekker eten als ik. Op Instagram en mijn website deel ik voornamelijk recepten en een kijkje in ons leven.

 

KeukenLiefde: voor iedereen die van lekker eten houdt

De recepten moeten niet te ingewikkeld zijn, maar vooral lekker en toegankelijk. KeukenLiefde is een receptenwebsite zonder pretenties en voor iedereen die van lekker eten houdt. Ik laat me niet leiden door hypes of trends, maar volg mijn eigen gevoel. Ik kook waar ik zin in heb en wat wij als gezin lekker vinden. De recepten deel ik uitsluitend die uit mijn hart komen en met liefde zijn gemaakt.

Keukenliefde insta

Gezond Genoeg 

Koken met zoveel mogelijk verse en onbewerkte ingrediënten en laat je niet teveel gek maken of beïnvloeden door hypes. Luister naar je eigen lichaam, gebruik je logische verstand en geniet van je eten!

 

Maak kennis 

Op KeukenLiefde kun je urenlang rondsnuffelen voor de lekkerste recepten, inspiratie artikels of een gezellig kijkje in ons dagelijks leven. De website is gebruiksvriendelijk ingericht zodat je makkelijk kunt zoeken.

 

Hoogtepunten van KeukenLiefde

KeukenLiefde won twee keer op rij (2016 en 2017) de Foodblog van het Jaar Award, een award voor Beste foodvlogger/Youtuber en onlangs een award voor Beste foodfoto. Daarnaast is onlangs ons eerste kookboek, ‘KOKEN MET KEUKENLIEFDE’, uitgekomen dat nu overal in Nederland verkrijgbaar is. Koken met KeukenLiefde bevat 75 makkelijke hoofdgerechten (vis, vlees, kip en vega) voor elke dag! Maar ook het feit dat KL maandelijks ruim 400K unieke bezoekers bereikt, is een hoogtepunt! Een droom is om van KeukenLiefde een van de leukste en grootste kookplatforms te maken van Nederland.

 

Tot slot…

Maak van elke dag een smakelijk smulfeest!

 

Benieuwd naar de website van KeukenLiefde? Klik hier en je komt gelijk op de website. KeukenLiefde is ook te vinden op Instagram en Facebook. Lees meer verhalen in de reeks ‘Gezonde Kennismaking’ door hier te klikken