Lieks_home, het verhaal achter de naam

Deze week maak ik kennis met Angelique en haar verhaal achter de naam lieks_home. Angelique vindt het heerlijk om in huis bezig te zijn en verandert dagelijks wel iets in huis. Alles wat te maken heeft met wonen en interieur vindt Angelique geweldig. Hoe het ooit is begonnen? Dat lees je hieronder. Angelique is in ieder geval iemand die niet stil kan zitten en vol creativiteit zit. Hier maakt ze graag mooie foto’s van en deelt ze met haar volgers op onder anderen Instagram en haar website. Lees snel verder om kennis met haar te maken.

 

Kennismaken met Angelique van lieks_home 

Ik ben Angelique, vrouw van Sander, moeder van een dochtertje van 2 jaar. Op Instagram ben ik te vinden onder de naam lieks_home. De mensen die dicht bij mij staan noemen me Liek, vandaar ook de naam Lieks_home.

 

Ik ben iemand die niet stil kan zitten en ik ben altijd in de weer. Daarnaast houd ik ervan om leuke dingen te doen met mijn familie en vrienden. Elke week gaan we wel op bezoek bij familie en vrienden en eten we samen. Thuis vind ik het eerlijk om te rommelen. Alles wat met wonen en interieur te maken heeft, vind ik helemaal geweldig. Elke dag verandert er wel wat in huis. Dan verplaats ik een tafeltje of wissel ik de lijsten aan de muur. Ik ben ook creatief en vind het erg leuk om dingen te maken voor mijn interieur.

 

Lieks_home 2

 

Het delen van foto’s van mijn interieur

Ruim 4 jaar geleden ben ik begonnen met mijn interieurpagina op Instagram. Met mijn telefoon maakte ik foto’s van mijn interieur en plaatste deze op Instagram.Ik kreeg leuke contacten via Instagram en ik kreeg steeds meer volgers en likes. Zo is een hobby ontstaan die uit de hand is gaan lopen. Maar met zo veel liefde doe ik dit nog steeds. Later heb ik een website gemaakt en schrijf ik ook regelmatig blogs over van alles en nog wat.

 

Lieks_home 3

 

Interieur en nieuwe trends als drijfveer

Ik krijg zo veel energie van interieur en de nieuwe trends te ontdekken, ik vind het superleuk om andere mensen te inspireren. Op Instagram kom ik zoveel creatieve mensen tegen en hier doe ik dan ook inspiratie op voor mijn eigen interieur. Ik richt met vooral op de jonge gezinnen (moeders) met een gevoel en liefde voor interieur.

 

Lieks_home 4

 

Wat deel je op lieks_home?

Alles wat met wonen en interieur te maken heeft, maar daarentegen komen er ook dagelijkse dingen in voor. Dingen die ik met mijn gezin meemaak of grappige dingen. Dat is natuurlijk nodig om het ook een beetje persoonlijk te maken. Anders is het allemaal zo kil en statisch.

 

Lieks_home 5

 

Dit wil ik vooral uitstralen op lieks_home

Eerlijkheid, jezelf zijn, en gewoon lekker doen wat jij wilt. Je hoeft je niks aan te trekken wat andere vinden. Beetje raar natuurlijk, want ik post op social media mijn smaak. En mensen hebben daar een oordeel over, maar ik wil mijn volgers laten zien wat ik leuk en mooi vind. Daarnaast is Gezond genoeg voor mij balans.

 

Lieks slaapkamer 6

 

Het onderscheidingsvermogen van lieks_home

Ik probeer alles een heel persoonlijke tint te geven, dus naast dat mijn foto’s perfect moeten zijn, wil ik ook interactie hebben met mijn volgers. Ik probeer ook altijd op de reactie’s te reageren, dat vind ik belangrijk. Al kom ik er niet altijd aan toe.

 

Lieks_home 7

 

Waarom zouden mensen kennis met lieks_home moeten maken?

Geen idee, ik ben ook maar een mens en ben bescheiden in wat ik doe. Ik vind dat heel lastig om over mezelf te zeggen, maar ik vind eerlijkheid erg belangrijk en ik denk dat mensen mijn eerlijkheid wel kunnen waarderen.

 

Slaapkamer 8

 

Hoogtepunten en doelen van lieks_home 

Ik vond het behalen van meer dan 10.000 volgers op Instagram echt een mijlpaal voor me. En het beginnen van mijn blog was absoluut een hoogtepunt. Wat ik nu doe met Instagram is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Ik zou er toch wel ooit iets meer dan een hobby van willen maken.

 

Tot slot…

Volg je hart en blijf jezelf!

 

Neem gerust eens een kijkje op de website of op Instagram van Angelique om meer interieur- en wooninspiratie op te doen. Klik hier  voor alle verhalen in de serie ‘Gezonde Kennismaking’. Niks missen? Volg ‘Gezond Genoeg’ dan op Facebook en Instagram! Wil je zelf ook meedoen aan de serie? Neem dan contact met mij op.