Purehealth_bymandy, het verhaal

Purehealth_bymandy is het Instagramaccount van Mandy (32 jaar). Sinds een paar jaar is Mandy woonachtig in Rotterdam. Sinds 2016 is Mandy haar eigen onderneming ‘Pure Health by Mandy’ gestart. Ze geeft coaching op het gebied van voeding en trainingen. Op haar Instagramaccount deelt Mandy foto’s met tips over voeding. Daarnaast wil ze anderen graag inspireren voor een ‘healthy lifestyle’. In deze blog komen we meer te weten over het verhaal achter de naam van Purehealth_bymandy. Lees snel verder! 

 

Kennismaking met Mandy

Ik ben Mandy, 32 jaar en ik woon sinds een paar jaar in Rotterdam. Na mijn jeugd dicht bij het strand doorgebracht te hebben heb ik nu mijn weg in de grote stad gevonden. Veel vernieuwing, veel eettentjes, veel te doen en veel te zien. Kortom ik zit hier wel op mijn plek! Sinds 2016 ben ik mijn eigen onderneming gestart “Pure Health by Mandy’’ #ietsvanjepassieachternagaan en precies hier in Rotterdam is Pure Health tot leven gekomen en gaan bloeien. Dankbaar, trots en blij ben ik iedere dag weer dat ik de keuzes heb gemaakt die ertoe hebben geleid dat ik nu doe wat ik doe.

 

Start van Purehealth_bymandy

Ik ben in 2016 gestart met mijn Instagramaccount (purehealth_bymandy) omdat ik vastberaden was mijn passie achterna te gaan. Ik wilde coaching gaan geven over voeding, trainingen geven en mezelf daar zo ver mogelijk in door ontwikkelen. Naast mijn vaste baan had ik verschillende opleidingen afgerond en begon toen enthousiast foto’s te delen met tips over voeding en inspiratie tot een healthy lifestyle. Al snel kreeg leuke reacties op samenwerken en haalde opdrachten binnen. Toen ik na een paar maanden mijn baan op had gezegd om me volledig op Pure Health te gaan richten heb ik een website laten maken met alle nodige informatie wie ik ben, wat ik doe en wat ik allemaal aanbied.

 

Drijfveren achter Purehealth_bymandy

Ik sport zelf al zo lang als ik mij kan herinneren en heb dit tot op de dag van vandaag altijd gedaan. Ik ervaar daar zoveel voordelen van. Voordelen die ik merk zoals dat ik meer energie heb, endorfine aanmaak (een stofje dat je heel blij maakt) het mijn hoofd leeg maakt, maar ook dat ik merk dat ik sterker word, mijn lichaam gaat vormen zoals ik dat wil en een betere lichaamshouding krijg waardoor je ook lekkerder in je vel zit. Je humeur wordt er beter van en je slaapt er beter door.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de voordelen die je niet per direct merkt. Beweging is zo ontzettend preventief tegen allerlei ziekten, virussen en bacteriën. Denk hierbij ook aan de ouderdomsziekten die wij nu nog niet ervaren maar waar we op den duur wel mee te maken zullen krijgen.

 

Kennis over voeding en beweging

Hoe fijn is het dat je doormiddel van een healthy lifestyle dit allemaal kunt creëren. Mijn ervaring en ruime kennis over voeding en beweging geef ik met zoveel liefde mee omdat ik graag zou willen dat iedereen dit gevoel ervaart. Op mijn Instagram deel ik foto’s en filmpjes van trainingen, foto’s van eten en quotes over een happy en healthy lifestyle. Dit doe ik om mensen te motiveren en te inspireren. Mijn website is puur informatief zodat mensen weten wie ik ben, wat mijn achtergrond is en wat ik allemaal doe en aanbied.

 

Het uitstralen van puurheid

Puurheid. In iedere zin van het woord. Gewoon dingen laten zien zoals ze zijn. Geen perfect picture gerecht maar een foto van hoe het eruit ziet om mensen inspiratie te geven wat ze bijvoorbeeld klaar kunnen maken. En ja het komt ook regelmatig voor dat ik een filmpje of foto maak met een bad hair day of een supersaaie outfit en dan denk ik ach wat maakt het uit. Ik ben wie ik ben en ook zonder de perfect outfit, hairdo of omgeving moet je mensen kunnen bereiken.

Purehealth_bymandy

Onderscheidingsvermogen van Purehealth_bymandy

Iedereen heeft zijn eigen wijze en zijn eigen methode en ik denk dat er geen één goed of slecht is. Mensen moeten daar gaan waar het voor hun goed voelt. Ik doe alles op de natuurlijke weg, vandaar ook mijn naam ‘’pure health”. Puur en lekker eten en genieten en bewegen.

 

Waarom kennismaken met jou?

Omdat ik naast adviezen over voeding ook kijk naar de persoon zelf. Uiteindelijk gaat het om wat je van binnen voelt en denkt. Als dat klopt met elkaar ontstaat er iets magisch. Het geeft zoveel voldoening als iemand uiteindelijk tegen je zegt ‘’ik snap nu wat je bedoeld met dit gevoel wat de juiste voeding met je doet’’ of als je cliënten zelfverzekerder ziet worden. Die twinkeling in hun ogen dat ze trots zijn dat ze hun doel hebben behaald of het uiterste uit zichzelf hebben gehaald tijdens een training. Dat betekent soms emotioneel breken, soms vallen, soms huilen maar altijd weer op staan. Ik kijk naar de kern en vanuit daar gaan we werken. Dat is uiteindelijk wat je brengt waar je wilt zijn. <3

 

Hoogtepunten en successen

De allereerste opdracht die ik had voor Pure Health was van Hago Zorg/Erasmus MC. Ik kijk hier met zoveel plezier op terug. Wat we ermee hebben bereikt, de leerzame, mooie en grappige momenten. Vanuit daar is Pure Health gaan groeien. Ik zie dit zeker als een groot hoogtepunt. Verder merk ik dat alle verschillende opdrachten zoveel waarde hebben omdat je weet dat mensen kiezen voor jou. Dat zie ik als een eer en ben dankbaar dat mensen mij hun vertrouwen geven. Ik werk dan ook vanuit liefde voor mijn vak en blijf ten alle tijden staan achter dat waar ik achter sta. Pure Health wordt nu uitgenodigd op voetbalclubs, geeft workshops aan bedrijven en heeft verschillende samenwerkingen met andere inspirerende ondernemers die hun hart hebben liggen bij gezondheid.

 

Dromen, wensen en doelen

Mijn droom is: Gelukkig blijven/zijn in de breedste zin van het woord. Hoe, waar, wat, wanneer en met wie dat zal de tijd uitwijzen.

Mijn doel is: Mezelf zo veel mogelijk door ontwikkelen, leren en alleen maar dingen doen die ik leuk vind.

Mijn wens is: (cliché maar zo waar) Gezond zijn. Je woont in je lijf! Het is letterlijk je huis, je vervoersmiddel, je conformt, je gereedschap bij alles wat je wilt doen en de armen om je heen die van je moeten houden. Zonder je lijf kan je niet doen wat je in je hoofd wilt. Dus mijn allergrootste wens is dat ik fit, vitaal en gezond ben.

 

Tot slot…

Luister altijd naar je hart, want dat klopt! Jouw innerlijke gevoel zegt je wat je moet doen. Alleen met onze gedachten spreken we onszelf tegen en spreken we onszelf angst aan.  We luisteren te veel naar wat anderen zeggen of volgen de regels die in het boekje staan en negeren wat we eigenlijk diep van binnen weten en voelen. Ik geloof oprecht en met de volle 100% ten alle tijden dat als je doet wat je voelt alles loopt zoals het moet lopen.

 

Een kijkje nemen op Instagram bij Mandy? Klik dan hier en je komt gelijk op haar account. Voor meer verhalen in deze blogserie klik hier