SOUPEL, het verhaal

SOUPEL is ontstaan toen Bobbie nog bezig was met haar opleiding. Het ontstaan van deze naam heeft onder andere te maken met de gedeelde liefde voor SOUP van Bobbie en haar vriendinnetje, die beide dezelfde opleiding deden. Nog steeds zijn de passies van Bobbie voeding en sport. Inmiddels is zij afgestudeerd diëtiste, personal trainer en ook haar papiertje voor orthomoleculair therapeut heeft zij in the pocket. In deze blog maken we kennis met Bobbie en het verhaal achter SOUPEL.

 

Maak kennis met Bobbie

Hoi ik ben Bobbie! 24 jaar en wonend in Amsterdam. Vorig jaar januari ben ik afgestudeerd als diëtiste en personal trainer. Vrij snel daarna ben ik gestart met een course tot orthomoleculair therapeut die ik ook met succes heb afgerond. Nu werk ik voornamelijk in de sportschool en als trainer voor ‘Mom in Balance’ en ‘Workout Amsterdam’. Bij ‘Workout Amsterdam’ ben ik ook voedingscoach. Mijn doel is wel een eigen praktijk openen als orthomoleculair therapeut/diëtist waarbij ik de sport ook kan combineren. Maar ik moet eerlijk zeggen, momenteel bevind ik mij in the middle of the crossroad, dus aankomende periode wordt knopen doorhakken!

 

SOUPEL, het ontstaan

Misschien ken je me online van SOUPEL, dit ben ik gestart met een vriendinnetje in de periode dat wij nog studeerde. Wij wilden alvast ‘iets’ starten tijdens onze opleiding en dat werd uiteindelijk een online platform. De naam is ontstaan tijdens onze stage in Suriname, en door een gedeelde liefde voor SOUP en het leven. Want op SOUPEL wil ik mensen inspireren en begeleiden naar een gezonde levensstijl waarbij alle aspecten die voor jou bijdragen aan een SOUPELE en gelukkige levensstijl worden belicht. Want uiteindelijk gaat het om de perfecte balans tussen deze factoren met beweging en gezonde voeding voor een goede gezondheid voorop.

 

Passie voor voeding en sport

Mijn passie is toch echt voeding en sport en dit is voor mij een groot en belangrijk deel van mijn leven. Dit omdat het iets is wat je gezond kan houden en je er dagelijks mee bezig bent. Daarnaast vind ik het mooi om mensen te zien opbloeien als ze eenmaal die perfecte balans hebben gevonden en wat je daarin voor ze kan betekenen. Maar ik wil toch ook wel laten zien dat het niet om diëten gaat en strakke plannen. Genieten van het leven is erg belangrijk, want je leeft tenslotte maar één keer! Ik vind het oprecht mooi dat ik kan bijdragen aan de weg naar geluk bij verschillende mensen. Want niets is fijner dat happy people!

 

SOUPEL 2

 

Wat SOUPEL deelt

Op mijn Instagram, Facebook en website deel ik dan ook alle kanten die voor mij bijdragen aan een gelukkige en SOUPELE leefstijl. En dat zijn SOUPEL geschreven recepten, SOUPELE praat, SOUPELE beats, SOUPELE tips en moves en SOUP recepten. Al moet ik zeggen dat het tegenwoordig meer SOUPELE bak recepten zijn dan SOUPEN, maar de liefde voor SOUP is er nog steeds!

 

De uitstraling van SOUPEL

Toegankelijkheid en happinezz en totaal geen perfectie, want ik denk dat het belangrijk is om je eerlijke visie en leven te delen. En ook de momenten te laten zien waarop het iets minder gaat of de dingen misschien anders gaan dan je had verwacht. Ik doe gewoon wat ik wil doen en ik doe niets omdat het moet! Want ik ‘moet’ helemaal niets! 😉 Ik ben en blijf gewoon Bobbie en iedereen in mijn omgeving zal mij omschrijven als een nuchter persoon, iemand die rust uitstraalt. Dat betekent helaas niet dat ik soms ook vreselijk kan stressen, maar over het algemeen ben ik een nuchter persoon die gewoon doet wat ze wil doen.

 

Gezond Genoeg voor SOUPEL

Gezond Genoeg past denk ik ook erg mooi in het concept SOUPEL. Want voor iedereen is Gezond Genoeg anders. Dat hangtaf van verschillende factoren die voor die persoon daaraan bijdragen. Dus Gezond Genoeg is voor mij SOUPEL het draait niet alleen maar om super gezond eten en heel veel bewegen het gaat om de perfecte balans. 😉

 

Waarom zouden mensen kennis met jou moeten maken?

Ze moeten helemaal niets! Maar als je van een positive vibe houdt, lekker eten en een nuchtere mening! Dan ben je aan het goede adres.

 

SOUPEL Insta

 

Hoogtepunten

Voor 2018 is dat het behalen van mijn diploma als diëtist en orthomoleculair therapeut. Daarnaast ben ik ook wel trots op wat ik met SOUPEL tot nu toe heb bereikt. Ik ben erg benieuwd wat 2019 mij gaat brengen!

 

Dromen en wensen

Soms iets teveel denk ik, waardoor ik soms dan niet meer weet waar ik mij op moet focussen. Maar een eigen praktijk/zaak is wel een droom met een doel. Daarnaast zou ik nog verschillende dingen willen ontwikkelen/opzetten. En ik wil gewoon nog veel van de wereld zien, dus wie weet!

 

Tot slot

Dat een gezond en gelukkig leven niet ALLEEN maar om goede voeding en beweging draait. Want als alle andere factoren uit balans zijn, kun je zo gezond eten als je wilt, maar gaat dit je nog nergens brengen. Dus ben kritisch, focus op de dingen die jou energie geven, mensen waarvan je energie krijgt en doe waar JIJ gelukkig van wordt!

 

Meer weten over SOUPEL? Klik hier voor haar website, Instagram en/of Facebook. Lees hier meer verhalen in de reeks ‘Gezonde Kennismaking’. Wil je graag meedoen aan deze reeks? Dat kan! Neem dan contact op.