Thalita Martens, het verhaal

Thalita Martens haar passies zijn voeding en vliegen. Op haar Instagram deelt zij veel recepten en foto’s van haar leven. Naast haar parttime baan als Purser bij een Nederlandse luchtvaartmaatschappij heeft Thalita ook een eigen bedrijf waar zij werkzaam is als Health coach. In deze blog vertelt Thalita meer over haar verhaal achter haar Instagramnaam. Lees snel verder!

 

Kennismaking met Thalita Martens

Ik ben Thalita Martens en ben op Instagram te vinden onder mijn eigen naam (@ThalitaMartens). Momenteel woon ik samen met mijn verloofde in Arnhem. Ik ben 29 jaar oud en werk parttime als Purser (hoofd cabine) bij een Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf als Health coach waarbij ik anderen begeleid naar een gezondere levensstijl. Ik heb diverse opleidingen gedaan, zoals HBO Voeding & Diëtetiek, voeding bij sport en voeding bij eetstoornissen. Mijn passie ligt dan ook (behalve bij het vliegen) bij voeding. Ik deel op Instagram veel recepten en foto’s over mijn leven.

 

Thalita Martens sport

 

Start van @ThalitaMartens

Ik ben ruim vier jaar geleden gestart met mijn account omdat ik het leuk vond om foto’s te delen van mijn eten. Dit mondde al snel uit in het schrijven van recepten en daarna een eigen website waarop ik alles kon delen. In de afgelopen anderhalf jaar is daar mijn bedrijf bij op gekomen. Ik ben hier namelijk even zolang geleden mee begonnen. Op mijn website vind je nu dus recepten en informatie over mijn coaching trajecten.

 

Eigen verleden als drijfveer

Mijn drijfveer is mijn verleden. Ik heb jarenlang geworsteld met anorexia en boulimia. Pas sinds twee/drie jaar ben ik hier echt van “genezen”. Dit heb ik zelf gedaan. Voeding en sport waren mijn redding. En dat wil ik nu graag overbrengen op anderen. Ik wil aan meiden laten zien dat krachttraining DE manier is om jouw droom fysiek te bouwen én meer zelfvertrouwen te creëren. Daarbij wil ik graag dat meiden niet meer bang zijn voor voeding en weer durven te genieten van eten. Ik vind het leuk om mijn fitnessjourney met alle ups & downs te delen. Belangrijk vind ik om positiviteit, kleur en passie uit te stralen. Voor sport, voeding, mijn werk en mijn leven.

 

Thalita Martens food

 

Ik ben mezelf

Ik ben mezelf. Inclusief slechte foto’s zonder make-up en domme opmerkingen. Ik neem mijzelf niet al te serieus en dat hoop ik te laten zien op Instagram. Dat is wie ik echt ben en daar schaam ik me niet voor. Via mijn live story’s laat ik dit vaak zien. Ik probeer mijn foto’s van eten aantrekkelijk te maken. Inclusief chocolade waar ik van houd. En pindakaas. Ik probeer een patroon en kleurenpalet aan te houden op mijn feed en hoop mijzelf daarin te onderscheiden van anderen. Instagram is enorm groot en uniek zijn is heel moeilijk.

 

Waarom kennismaken met jou?

Gezond zijn zit ook vanbinnen. Durven eten en genieten van eten. Schuldgevoel past hier niet bij. En omdat ik interactie ontzettend leuk vind. Ik lees elk bericht met veel plezier en houd ervan om anderen te helpen. Daarnaast ben ik benaderbaar en zal altijd reageren. Ik zou aan iedereen willen meegeven dat het leven er is om van te genieten. De dingen te doen die JIJ leuk vind en minder druk te maken om wat anderen van jou vinden of over jou denken. Voeding is een onderdeel van ons leven. Het is geen middel om onszelf mee te straffen of belonen. Verder raad ik iedereen aan om te starten met krachttraining. Het is zo onwijs gaaf en leuk!

 

Thalita Martens 3

Dromen

Mijn droom is om mijn bedrijf uit te breiden. Inmiddels heb ik er een tweede business account bij waarmee ik hoop anderen te kunnen helpen en inspireren.

Samenwerkingen met bedrijven vind ik ontzettend leuk. Ik ben hier wel selectief in en kies alleen hetgeen wat bij mij en mijn leven aansluit. Ik maak geen deals voor geld of uit gemak. Verder is mijn eigen bedrijf die eruit voortgekomen is mijn trots. Zonder Instagram en zoveel support was het me niet gelukt.

 

Neem een kijkje op de website van Thalita door hier te klikken. Thalita volgen op Instagram? Klik dan hier en je komt gelijk op haar account! Meer lezen in ‘Gezonde Kennismaking?’ Hier vind je meer verhalen.