Simpel Geluk met Sanne, het verhaal achter de naam!

Simpel Geluk met Sanne‘ volg ik al een tijd op Instagram. En met de posts neemt Sanne Louise mij als volger mee in haar persoonlijke leven. Ik leer Sanne Louise kennen op goede dagen en op mindere dagen. Dat maakt mij nieuwsgierig naar het verhaal achter de Instagramnaam. Ik benader Sanne Louise en vol enthousiasme reageert ze op mijn vraag om hieraan mee te werken. Lees hier Sanne Louises verhaal! 

 

Ik ben Sanne Louise van: Simpel Geluk met Sanne. Ik ben 34 jaar en mama van twee jongens; Lenn (4 jaar) en Jip (bijna 3 jaar). Jarenlang heb ik in het speciaal onderwijs gewerkt, als juf en als autismecoach. Ik kreeg een burn-out en besloot om te stoppen met mijn baan.

 

De start van mijn Instagram

Tijdens mijn burn-out ontdekte ik de passie voor fotografie en koken. ‘Foodfotografie’. Ik bundelde deze foto’s voor de fun op Instagram. Al snel groeide mijn account. Destijds: bonappetit_by_sannelouise. Ik begon langzaamaan meer persoonlijke dingen te delen en nam ik mensen mee in mijn burn-out struggles. Hierop kreeg ik heel veel reacties. Mensen voelde zich gesteund door mijn openheid. Mijn missie werd dan ook; weg met het taboe van een burn-out of depressie! Ik veranderde mijn naam naar: Simpel Geluk met Sanne. Een mooie combi van het echte leven!

 

Het label

Toen er op mij het ‘label’ burn-out werd geplakt schaamde ik me diep. Ik liep met een grote zonnebril en muts naar de psycholoog… in de hoop dat niemand mij zou zien. Want iedereen zou vast denken; ‘die is gek’! Later besefte ik mezelf dat het krijgen van een burn-out of depressie iets is wat de beste overkomt. Het heeft totaal niks te maken met ‘gek zijn’. Dit wil ik delen met de rest van de wereld. Schaamte is namelijk allesbehalve nodig!

 

Echt insta

Voorheen zag ik op social media altijd een soort van ‘perfect leventje’ bij anderen. Ik werd daar onzeker van en ging me daaraan spiegelen. Inmiddels weet ik dat elk huisje, zijn kruisje heeft. Ik probeer vooral het ‘echte’ leven te laten zien op mijn account. Het is niet altijd rozengeur en maneschijn.

 

Een (open) boek

Ik probeer heel erg dicht bij mezelf te blijven. Daarbij geef ik tips en tricks naar aanleiding van mijn eigen ervaring. Mijn Instagramaccount is een open boek. Ik deel de struggles die ik meemaak en neem mensen mee in de ervaring die ik inmiddels heb. Van hoor ik vaak terug dat ze een stukje houvast hieraan hebben. Dat zij zich niet alleen voelen staan. En met mijn tips weer verder kunnen klimmen, die berg op! ‘Liefde voor jezelf’ staat bij mij hoog in het vaandel; gezond eten, ontspanning, beweging en doen wat goed voelt.

 

Een Volkswagen bus

Mijn ultieme wens is een mintgroene Volkswagen bus. Dit staat voor mij gelijk aan een stukje ‘vrijheid’. Heerlijk aan het water. Een wijntje erbij. De zonsondergang. Je kan je er vast een beeld bij voorstellen. Een Volkswagen bus die omgebouwd kan worden als een toffe foodtruck, zodat ik samen met een vriendinnetje vegaballen kan gaan verkopen op festivals. Maar mijn meest grote wens is, dat ik met een eigen onderneming zoveel mogelijk mensen kan helpen ‘om zichzelf te zijn’!

Volkswagenbus

 

Een feestje

Ik sta bovenaan de berg! En alhoewel ik soms nog wel eens een valletje omlaag maak, heb ik mezelf gevonden. De balans in mijn leven. En dat is het mooiste hoogtepunt en het beste succes dat ik kon behalen! Fly with your own wings! Wees lief voor jezelf en maak van elke dag een feestje!

Wil je een kijkje nemen op de Instagram van Sanne Louise of haar gaan volgen? Dat kan door hier te klikken. Wanneer je niets wil missen van de nieuwste blogs, volg mij dan ook op Instagram of Facebook. Heb jij ook een Instagram-account met een boeiend verhaal dat je wilt delen? Stuur dan een berichtje via contact