Twins Kitchen, het verhaal achter de naam!

Ineens waren ze er voor mijn gevoel. Met prachtige foto’s van heerlijke zelfgemaakte taarten en andere lekkernijen. Dagelijks vullen zij mijn Instagramfeed en ik ben zo nieuwsgierig naar het verhaal achter hun Instagramnaam. Want over wie heb ik het dan? Ik heb het over de Twins Kitchen, op Instagram bekend als Twins_Kitchen_Catering. Terry en Yara zijn het gezicht achter dit account en stellen zichzelf voor in deze blog. En om alvast in de stemming te komen… delen ze ook mooie foto’s in deze blog van hun lekkers! Yummie. 

 

Twins Kitchen & Catering - Corina Bouweriks - by Kaat-Corina Bouweriks-20180921-Food-Healthy-Lifestyle-Photography-Terry en Yara-de Graaff-Corina Bouweriks-_CBO4509-WEB

Hoe het allemaal begon

Toen we nog twee kleine meisjes waren, vonden we het altijd erg leuk om thuis mee te helpen in de keuken: pannenkoeken bakken, koekjes bakken, slagroom opkloppen en meehelpen met het rollen van het appeltaartdeeg. We hadden daar plezier in en nog steeds vinden we het heerlijk om uren in de keuken te staan om de lekkerste creaties te maken.

Maar als mensen aan ons vragen wie we zijn, hebben we het over ons werk, over het feit dat we tweeling zijn, de plek waar we wonen of de sport die we uitoefenen. Terry werkt als Marketeer bij de Lidl in Huizen, en Yara werkt als Projectmanager bij een reclamebureau in hartje Amsterdam. Allebei hebben we een leuke, dynamische en uitdagende baan en zijn we regelmatig te vinden in de sportschool. Maar toch ontbrak er iets.. Is dit dan hetgeen wat ons volledig omschrijft? Hebben we geen hobby of passie die beter omschrijft wie we zijn?

Twins Kitchen Food Photography

Een gezonde lifestyle

In 2015 zijn we begonnen met Personal Body Plan. Dit is een halfjaarlijks plan waarin een online lifestyle coach, een voedingsdeskundige en persoonlijke trainingsschema’s ervoor zorgen dat je de beste versie van jezelf wordt. We zijn bekend geraakt met macro’s en met het wegen van onze maaltijden. Hierdoor kregen we inzichtelijk welke voedingswaarden we op een dag nodig hadden én binnen kregen en werden we ons ervan bewust dat we onze lifestyle nodig moesten veranderen.

Dankzij Personal Body plan hebben we de passie van vroeger weer herontdekt en brengen we weer veel tijd door in de keuken. De taarten met suiker, volle room en boter werden door onze nieuwe lifestyle ingeruild voor gezondere varianten. We werden steeds creatiever en bakten elk weekend 2 à 3 healthy taarten en cakes, om mee te kunnen ontbijten en om mee te kunnen nemen naar kantoor als verantwoorde snack. Bakken bleek dus nog steeds onze passie te zijn en we kregen het enthousiasme weer terug wat we ook al hadden toen we nog kleine meisjes waren. We zijn erachter gekomen dat dit is wie we zijn en dat dit is waar we blij van worden!

Food Photography

Twins was geboren!

Samen met Corina Bouweriks (food-fotografe) zijn we 8 september jl. begonnen met Twins Kitchen: een Instagram pagina waarmee we onze volgers inspireren en kennis laten maken met onze verantwoorde baksels. We zijn al veel leuke samenwerkingen aan het opstarten, dus jullie gaan sowieso veel meer van Twins Kitchen horen! We hopen steeds meer mensen dagelijks te kunnen inspireren.

De foto’s in deze blog zijn gemaakt door Corina Bouweriks. Ben je benieuwd naar Twins Kitchen? Volg ze op Instagram door hier te klikken. Volg GezondGenoeg op Instagram zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste blogs. Wil je meedoen aan deze reeks? Neem dan contact op via het contactformulier!