Uitdekeukenvanroos, het verhaal van Roos

Maak kennis met Roos en haar verhaal achter haar Instagramnaam ‘Uitdekeukenvanroos’. Roos heeft twee fulltime bezigheden: ze is werkzaam als verpleegkundige en is daarnaast hobbybakker en blogger. Toen ze nog werkzaam was bij de plaatselijke bakker ontdekte ze haar eigen passie voor taartjes, koekjes, cakes en meer. Roos blijft bakken en heeft ook dromen. Benieuwd naar wat haar verhaal? Lees dan deze blog om meer van haar te weten te komen. 

Maak kennis met Roos en Uitdekeukenvanroos

Ik ben Roos en ik ben op sociale media te vinden onder de naam Uitdekeukenvanroos. Ik ben een fulltime verpleegkundige en een fulltime hobbybakker/blogger. Op mijn account deel ik recepten en vooral veel foto’s van gebak. Ik onderscheid mij van anderen doordat er op mijn blog voor iedereen een recept te vinden is. Moeilijk, makkelijk, zoet en hartig. Mijn sociale media probeer ik aantrekkelijk te houden door rustige en mooie foto’s.

Mijn passie voor taartjes, koekjes, …

Een aantal jaar terug werkte ik bij een bakker in de buurt en daar ontdekte ik mijn passie voor taartjes, koekjes, cakes etc. Ik begon met het namaken en eindigde in het creëren van eigen recepten waar ik foto’s van deelde op Instagram en Facebook. Veel mensen gingen vragen naar recepten en toen besloot ik een blog te starten.

Roos

 

Blij om mensen te verrassen

Bij de bakker zag ik hoe blij mensen naar de vitrines staarden als ze gebakjes kwamen uitkiezen. Zo word ik er ook blij van als ik mensen kan verrassen met mijn gebak. Ik bak veel voor vrienden, familie, collega’s en andere bekenden. Door het delen van mijn recepten hoop ik dat anderen ook zo kunnen genieten van het gebak.

 

Wat de keuken van Roos uitstraalt

Openheid en betrouwbaarheid. Ik vind het niet alleen belangrijk voor mijn sociale media maar vooral in het dagelijks leven en in mijn werk als verpleegkundige. En Roos, waarom zouden anderen kennis met jou moeten maken? Voor lekkere recepten en plaatjes om te watertanden kan je op mijn blog en sociale media terecht!

 

Roos’ keuken Gezond Genoeg?

Gezondheid is niet alleen lichamelijk maar geluk is ook een groot onderdeel van gezondheid. Balans en afwisseling is belangrijk. Als bakker zie ik bijna dagelijks veel gebak voorbijkomen en de verleiding is dan ook erg groot. Om te voorkomen dat ik ongezond word, zorg ik voor afwisseling met gezondere recepten. En een beetje snoepen tussendoor!

 

De kookpunten en dromen van Roos

Met de kookpunten bedoel ik hier de hoogtepunten en successen van Roos. ‘Afgelopen jaar heb ik auditie mogen doen voor het televisieprogramma Heel Holland Bakt. Helaas mocht ik niet verder, maar wat een gave ervaring!’ Verder zou Roos graag een eigen zaak willen openen. ‘Fulltime bezig zijn met bakken maar ook workshops geven zijn mijn ultieme toekomstdroom.’

 

Nieuwsgierig naar al het lekkers wat Rosemarijn bakt? Je kunt hier een kijkje nemen op haar Instagram. Door hier te klikken ga je naar haar website. Lees de andere verhalen in de serie ‘Gezonde Kennismaking‘ op mijn website.