Ontdek Den Haag op een unieke wijze!

Ontdek Den Haag op een unieke wijze en kom op de mooiste plekken van deze koninklijke stad. Samen met een groep andere bloggers en influencers mocht ik in december van dit jaar kennismaken met enkele bijzondere highlights van deze stad, die ik graag met je deel in deze blog. Lijkt het je leuk om eens een dag of overnachting te doen in Den Haag? Dan heb ik zeker wat leuke aanbevelingen voor jou!

 

Om jou leuke tips te geven voor een unieke beleving van een dagje Den Haag, ben ik samen met een groep andere bloggers twee dagen lang in Den Haag geweest. Een super leuke en unieke ervaring waar ik enorm van heb genoten. Ik schreef al in een eerdere blog over de ‘Royal Christmas Fair’ op het Lange Voorhout waar ik ben geweest. Tijdens deze twee dagen heb ik nog zoveel meer gedaan en dat ga ik in meerdere blogs met je delen. Ik hoop natuurlijk dat jij net zo enthousiast wordt en dat je niet kan wachten om Den Haag te gaan ontdekken! Als je mij volgt op Instagram dan heb je al wat foto’s voorbij zien komen en ook wat video’s over en tijdens deze dagen. Maar zoals altijd: het schrijven van blogs komt later. Hier alvast het eerste deel!

 

Overnachtingstip Den Haag: The Student Hotel 

Allereerst kan ik je een overnachting in The Student Hotel The Hague aanraden. Een hip en trendy hotel waar jij je als gast weer even student zal voelen. Het overgrote deel van het hotel wordt ook verhuurd aan studenten, die voor zo’n €800 per maand een kamer kunnen huren. De hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien en zien er schoon en verzorgd uit. Het hotel biedt voldoende gelegenheid voor entertainment en ontmoeting in de diverse ruimtes.


Den Haag The Student Hotel


Daarnaast zijn er studie-, werk-, flex- en vergaderplaatsen. Het hotel is centraal gelegen: op loopafstand van treinstation Den Haag Holland Spoor en ook met de auto is het hotel goed te bereiken. Je kan gebruikmaken van de privéparkeergarage van The Student Hotel tijdens je verblijf. In het hotel kan je ontbijten, lunchen en dineren als je dit wenst. Binnen enkele minuten ben je vanaf het hotel in het centrum van Den Haag, zowel lopend, met het openbaar vervoer als ook met de fiets die je kan huren bij het hotel. Klik hier voor meer informatie over het hotel.


Den Haag The Student Hotel 2


Activiteitentip Den Haag: Cycle and the City

Hoe tof is het om op gouden fietsen volgehangen met lichtjes door Den Haag te fietsen als het donker is met twee rasechte Hagenezen (of ja, Hagenaren… het verschil leggen ze je zelf uit)? Ik kan je vertellen dat het heel veel bekijks geeft en ook zorgt voor de nodige hilariteit! Het is een unieke fietstour door Den Haag langs diverse toeristische hotspots, maar je fietst ook langs minder bekende plekken. En deze mensen hebben de ‘gouden sleutel’ tot vele gebouwen, waardoor je ook op veel plekken mag binnenkijken wat voor publiek is gesloten. Wanneer je een tour boekt, zitten hier ook hapjes en drankjes bij in. Ik zeg doen, als je Den Haag op een geheel andere wijze eens wilt ontdekken. Voor meer informatie en de prijzen, klik hier. Trouwens, aan het einde fiets je zo de kroeg in…

 

Bezoektip Den Haag: Haagse Harry

Misschien ken je hem wel vanuit de strips? Haagse Harry is een echt Haags icoon die een eigen standbeeld heeft in het centrum van Den Haag. Je kan Haagse Harry vinden op de Grote Markt. Haagse Harry is werkloos en is behoorlijk grof in de mond. Maar ondanks dat alles is het iemand met een hart van goud. Hij kan regelmatig agressief zijn als echte relsupporter van ADO Den Haag (bron). Vele zijn er al met hem op de foto geweest en hebben Haagse Harry op de foto gezet. Dus mocht je over de Grote Markt lopen… vergeet dan niet om even Haagse Harry te spotten!


Den Haag Haagse Harry


 

Kijk op de website van de gemeente Den Haag wat er verder te doen is de komende periode en houdt GezondGenoeg.nl in de gaten voor de leukste uitstapjes in Den Haag! Volg Gezond Genoeg op Instagram en Pinterest om de laatste blogs en nieuwtjes te lezen. Klik hier voor het volledige overzicht van alle hotspots die ik heb bezocht.