Ontdek Den Haag op een unieke wijze deel II!

Wil jij de komende dagen nog naar Den Haag en daar genieten van enkele leuke hotspots? In deze tweede blog deel ik enkele hotspots die ik je zeker kan aanbevelen. Check voordat je gaat wel even de openingstijden… want het kan zomaar zijn dat deze hotspot aangepaste openingstijden heeft of alleen in de wintermaanden is.

Heb je de eerste blog gemist? Geen ramp, die kan je hier lezen. Binnenkort zal ik nog een blog plaatsen over een leuke hotspot waar je heerlijk kan gaan lunchen. Maar zoals met alles geldt… ik kan niet alles tegelijk dus maak ik er een Haagse serie van! Zo kan ik er zelf ook extra lang van nagenieten.

 

Activiteitentip I: Cool Event Scheveningen

Het Cool Event is ook dit jaar weer te vinden in Scheveningen. De overdekte schaatsbaan vind je op het Kurhausplein. Hier kan je nog tot en met 26 januari 2020 een heerlijk rondje schaatsen op maandag tot en met zondag van 10.00 uur tot en met 22.00 uur. Waag jij je liever niet op (gladde) ijs? Dan kan je op een ander manier genieten van winterse taferelen. Naast de Pier staat een grote witte tent op het strand waarin er een ijssculpturen expositie is. Hier kan je nog tot en met 12 januari 2020 naartoe en is dagelijks geopend van 10.00 uur tot en met 19.00 uur. Klik hier voor meer informatie over prijzen en parkeergelegenheid.


Cool Event Scheveningen

Cool Event Scheveningen


Activiteitentip II: The Tourist Tram

In het hoogseizoen rijdt ‘The Tourist Tram’ tussen de Haagse binnenstad en het strand in Scheveningen. Het ritje met deze tram begint naast de Grote Kerk in het centrum van Den Haag. Middels audio via oordopjes wordt er het een en ander vertelt over de stad en diverse bezienswaardigheden. De Tourist Tram rijdt vanaf halverwege april tot en met eind oktober. Met een kaartje kan je onbeperkt in- en uitstappen en het Haagse centrum verder verkennen. Kijk voor meer informatie op de website door hier te klikken.


Den Haag Tourist Tram

The Tourist Tram


Activiteitentip III: Madurodam

Ja, die hoort toch wel in het rijtje thuis. Madurodam! Het is hét herdenkingspark voor kinderen en heeft weer nieuwe interactieve attracties. Zo word je als bezoeker nog meer meegenomen in het verhaal van Maduro, waar het park naar vernoemd is. Voor meer informatie en prijzen kijk op de website van Madurodam.


Den Haag MadurodamMadurodam


 

Kijk op de website van de gemeente Den Haag wat er verder te doen is de komende periode en houdt GezondGenoeg.nl in de gaten voor de leukste uitstapjes in Den Haag! Volg Gezond Genoeg op Instagramen Pinterest om de laatste blogs en nieuwtjes te lezen. Klik hier voor het volledige overzicht van alle hotspots die ik heb bezocht.