Met deze deal naar La Cazuela in Rotterdam!

La Cazuela is een klein Spaans restaurant dicht bij het centrum van Rotterdam. Wanneer je het restaurant binnenkomt, stap je een wereld binnen waar onthaasten onder het genot van een heerlijk gerecht en een wijn één van de belangrijkste speerpunten lijkt te zijn voor de gasten. De menukaart biedt voldoende diversiteit: er is voor iedereen wel wat! In deze blog neem ik je mee naar La Cazuela en vertel ik je hoe jij met een actie van Social Deal kan kennismaken met de Spaanse keuken.

 

Met deze actie van Social Deal op zak, ga ik samen met mijn vriend richting Rotterdam Centraal. Vanaf daar is het nog geen 10 minuten lopen naar La Cazuela, dat gevestigd is aan de Proveniersstraat 38. Vanavond hebben we een driegangendiner met keuze uit acht voorgerechten, negen hoofdgerechten en vijf desserts voor €17,95 per persoon. Vooraf hebben wij de menukaart bekeken en met een lege maag komen wij binnen bij La Cazuela.

 

De gerechten bij La Cazuela 

La Cazuela betekent ‘braadpan’. Als welkom krijgen we een klein schaaltje met een olijvenmix in olijfolie. Het voorgerecht en het hoofdgerecht worden gelijk genoteerd en ons eerste drankje bestellen we ook.

 

Het voorgerecht

Als voorgerecht kiezen we beide wat anders, maar wel zo dat we het van elkaar kunnen proeven. We starten met de ‘gerookte zalm op een bedje met sinaasappel met rucola en olijven’. Een heerlijke en verrassende combinatie die ik nog niet eerder gegeten heb.

 

La Cazuela Zalm

 

Het andere voorgerecht is de ‘Rosbief met tartaar’. We krijgen een iets te groot broodmandje voor het stokbrood bij ons voorgerecht. Het stokbrood smaakt heerlijk. De rosbief tartaar smaakt heerlijk, zeker in combinatie met de saus erbij.

 

La Cazuela Rosbief tartaar

Een heerlijk hoofdgerecht

Inmiddels komen de meest heerlijke geuren de keuken uit. We krijgen ons hoofdgerecht uitgeserveerd. ‘Lamskotelet met gegrilde seizoengroenten’ en ‘Tijgergamba’s met boerenbrood en seizoengroenten’ (waarvoor extra kosten worden berekend). De lamskotelet is heerlijk mals. Bij de lamskotelet was een aardappelpuree geserveerd. De seizoengroenten die bij beide gerechten werd geserveerd bestond uit een groene asperge, harricots verts, een tomaat, een takje verse kruiden en bij de lamskotelet stukjes wortel. De tijgergamba’s zijn heerlijk van smaak! Het is druk op deze zomerse avond maar op elke tafel wordt een kan met water op smaak met fruit gezet.

 

La Cazuela tijgergamba's

 

Het nagerecht, een specialiteit

De eigenaar zelf komt bij ons het dessert opnemen. Voor het dessert kampen wij met keuzestress! Een sorbetijs zonder extra’s maar heerlijk van smaak.

 

La Cazuela sorbetijs

 

Daarnaast een ‘Citroenmousse met mascarpone’ die huisgemaakt is en als goedmaker een ‘Bonnet chocoladeflan’. Oké, ben je een fan van desserts? Dan zit je bij La Cazuela goed. Ook al betekent de naam ‘braadpan’, met desserts die huisgemaakt zijn weten ze ook wel raad!

 

La Cazuela chocolade

 

Deal or no-deal?

Het is zeker een deal waard, maar houd rekening met de dag en tijd. Een vrijdagavond 19.00 uur op een mooie dag betekent dat je als gast langer kan wachten op je gerechten. Moet je als gast daar veel last van hebben? In mijn optiek niet! Maar de gerechten op deze kaart zijn heerlijk en de sfeer in La Cazuela is goed. De gerechten zien er mooi en verzorgd uit. Met Social Deal maak krijg je 50% korting en heb je al een driegangendiner voor €17,95 per persoon, exclusief drank en extra kosten voor bepaalde gerechten, kennis met La Cazuela.

 

Klik hier om meteen naar deze deal te gaan. Let op: deze deal is maar beperkt geldig! Voor meer informatie over La Cazuela klik dan hier en je komt gelijk op hun website. Mijn bezoek aan dit restaurant is mede mogelijk gemaakt door Social Deal. Wil je weten welke restaurants ik nog meer heb bezocht? Bekijk dan hier het volledige overzicht.