Over ons

Overons

Gezondgenoeg is een vergelijkingswebsite die er in de eerste plaats op gericht is gebruikers de meest betrouwbare beoordelingen en opties te bieden voor zaken die verband houden met slapen. Dit wordt bereikt door het schrijven van leerzame artikelen die zich richten op nuttige hints of aandachtsgebieden voor toepassing. Aan de andere kant publiceren we ook recensies over deze producten, zodat we u de meest nuttige begeleiding kunnen bieden bij de aankoop ervan.

We werken samen met een groep productexperts, copywriters en redacteuren om deze inhoud te genereren. Deze groep werkt de informatie op onze website bij en onderhoudt deze om ervoor te zorgen dat deze altijd correct is.

Hoe werken we?

De productexpert kijkt naar consumentenelektronica om klanten de informatie te geven die ze nodig hebben om weloverwogen aankopen te doen. De specialist zal een aantal producten kiezen om te testen om dit doel te bereiken. Dit houdt in dat u online gaat om meer te weten te komen over zaken als kosten, functies en feedback van klanten. Door het product aan te raken en te gebruiken (hands-on demonstratie). Een andere manier is echter om het ding daadwerkelijk zelf te gebruiken (demo).

Naast de selectie van deze verschillende artikelen en hun specifieke kwaliteiten stelt de productexpert een lijst samen die wordt aangevuld met onderwerpen die voor de klant in ieder geval verder bestudeerd moeten worden. Het goede en slechte, geschiedenis, toepassing, veiligheid, garantie, herkomst, aangesloten materialen, enz.

Nadat de productspecialist relevant materiaal heeft verzameld, zal een senior editor het samenvoegen tot een inhoudelijke briefing voor de schrijver. We analyseren ook hoe de doelmarkt naar het product zelf zoekt in online zoekmachines.

De copywriter verzamelt alle relevante gegevens in een artikel, dat vervolgens wordt beoordeeld door de redacteur en de productexpert.
Zodra alle details zijn gladgestreken, zal het stuk online worden gepubliceerd en aanvullende bewerkingsrondes ondergaan op basis van analytische feedback.

Heeft u vragen over onze beoordelingen?
Contacteer ons alsjeblieft

GezondGenoeg is een onafhankelijke online vergelijker voor slaapgerelateerde producten. Wij onderzoeken deze producten en geven advies voor de beste koop. Voor dit advies ontvangen wij een commissie wanneer een product wordt verkocht.

De informatie op deze website is informatief en wij geven geen medisch advies.

Zoeken Binnn GezondGeng