Over Mij

Beste bezoeker,

Wat leuk dat je op mijn website ‘Gezond Genoeg’ bent! Je bent niet zonder reden op mijn website gekomen, waarschijnlijk omdat je net als ik op zoek bent naar manieren van leven die gezond genoeg zijn. Ik wil mij graag aan jou voorstellen.

Ik ben Annelies, 26 jaar oud en woonachtig in Capelle aan den IJssel. Deze woonplaats ligt tegen de mooie en veelzijdige stad Rotterdam aan. Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond en ben werkzaam (geweest) binnen de ouderenzorg, verschillende vormen van de jeugdhulpverlening en de volwassen GGZ. Momenteel ben ik in mijn dagelijks leven op zoek naar de juiste balans in gezonde voeding maar wil ik ook genieten van de wat ongezondere lekkernijen. Ik houd van bakken en koken en ben tegenwoordig ook actief als blogger. Het bloggen vind ik zo leuk, dat ik nu een eigen website ben begonnen waarin ik jullie graag mijn eigen ervaringen deel.

Ik vind het leuk om met andere bloggers samen te werken, samen recepten uit te proberen, hotspots te bezoeken, producten te reviewen, gezonde feitjes, boeken en persoonlijke verhalen te delen. Ik neem daarbij altijd mijn camera mee, zodat ik jullie zoveel mogelijk kan laten zien en jullie als het ware kan meenemen.

Met ‘Gezond Genoeg’ geloof ik in de kracht van het alledaagse gezonde leven die wij allemaal kunnen toepassen zonder dat we hiervoor echte health freaks of gezondheidsgoeroes hoeven te zijn. Ik geloof in de eenvoud en de toepasbaarheid in ons leven, door gebruik te maken van onze eigen krachten en kwaliteiten. ‘Gezond Genoeg’ gelooft in een gezonder leven voor jou en mij.

‘Gezond Genoeg’, zonder dat het jou nu veel geld hoeft te kosten. Door het maken en bereiden van je eigen maaltijden met ingrediënten die je in de winkel kan kopen. Uiteten kan gaan zonder dat je heel diep in de buidel hoeft te tasten. Of een verantwoord dagje uit. Ik ben ervan overtuigd dat je gezond voelen bijdraagt aan hoe jij en ik in het leven staan. Daarnaast geloof ik ook vanuit mijn christelijke levensopvatting dat God ons veel geeft in het leven waar wij van mogen genieten, waar wij ons lichaam gezond mee kunnen voeden en onderhouden. Belangrijk is om ook Hem daar altijd dankbaar voor te zijn!

Op deze website schrijf ik blogs over allerlei onderwerpen omtrent gezondheid, persoonlijke belevingen, hotspots, productreviews en recepten. Geregeld werk ik ook samen met collega-bloggers, dit kunnen jullie dan ook lezen. Ik ben ook actief op Instagram, vergeet mij ook daar niet te volgen! Als je vragen, suggesties of opmerkingen hebt, laat het mij weten via het contactformulier. Ik neem de tijd om de berichten persoonlijk te beantwoorden.

Lieve en een gezonde groet,

Annelies

TOP