Gastrobar Hartig heeft weer nieuwe gerechten op de kaart staan! Dit keer ben ik niet de persoon die langskomt om de nieuwe gerechten te proeven. Ik laat mijn ouders kennismaken met Gastrobar Hartig! Zij zijn beide niet bekend met de gerechten en het concept van Gastrobar Hartig, een beter testpanel kan je niet hebben! In deze blog deel ik de foto’s van de gerechten bij Gastrobar Hartig.

 

Gastrobar Hartig

In een eerdere blog heb ik al geschreven wat het verhaal is achter de naam van Gastrobar ‘Hartig’. Je kunt deze blog hier lezen. Voor de nieuwe kaart ben ik niet wezen dineren bij Gastrobar Hartig, maar zijn mijn ouders als verrassing hier naartoe gelokt. Ikzelf ben fan van de kaart van Hartig vanwege de aandacht voor groente in gerechten en de voor mij heerlijke smaken. Deze zelfde ervaring hebben mijn ouders ook opgedaan en het delen van de gerechten maakte het voor de gelegenheid van hun huwelijksjubileum een romantisch diner voor twee.

 

Nieuwe gerechten

De foto’s zijn gemaakt door Stephan van Gastrobar ‘Hartig’. Bij elk gerecht werd een passende wijn geschonken. De nieuwe gerechten waren weer smaakvol. Eveneens kregen ook nu de groentes evenveel aandacht als het vlees! Mijn ouders hebben heerlijk gegeten.

 

Hartig verzamelfoto's

 

Dit is een verzamelfoto met boven de gerookte heilbot met een sinaasappel chutney en een kruidencreme. Linksonder is de gebrande tonijn op een bedje van courgette spaghettini en ponzu (sinaasappelsoyasaus). In het midden is de Burrata met vleestomaat, basilicum en een acetocreme en pijnboompitten. Rechtsonder zijn de Blini’s gevuld met makreel en harissa en de ander is gevuld met gerookte zalm en limoenmayonaise.

 

hartig foto 2

 

Op de huid gebakken dorade met bio-pompoen en grof gehakte pesto.

 

hartig foto 3

 

Is de gerookte heilbot net als foto 1.

 

hartig foto 4

 

Gevulde filodeeg met bladspinazie en feta en geroosterde amandelen en hazelnoot.

 

hartig foto 5

 

Lamsrack uit Nieuw Zeeland met groene asperges, rozeval aardappels en kruidencreme.

 

hartig foto 6

 

Rundercarpaccio ingerold in de rucola met een pestomayonaise, crunch van nacho’s, pijnboompitten en parmezaanse kaas.

 

hartig foto 7

 

Poulet die ruim 24 uur van te voren is gemarineerd in donkerbier geserveerd met seizoensgroente.

 

Binnenkort uiteten met vrienden of een romantisch shared dining voor twee? Dan beveel ik je Gastrobar Hartig van harte aan! Kijk voor meer informatie over Gastrobar Hartig en de menukaart op de website door hier te klikken.