Marcelina ontwerpt kaarten

Het sturen van een kaartje naar iemand persoonlijk doe ik in onze mobiele tijdperk niet vaak meer. Toch ben ik het type persoon die graag schrijft en ook het liefst op de wijze zoals ik dat op school heb geleerd: met pen en papier. Op Instagram volg ik al een tijdje Marcelina, een jonge vrouw die ook een voorliefde heeft voor schrijven, bloggen en journaling. Ze plaatste op Facebook een oproep wie haar eigen ontworpen kaartjes zou willen reviewen en ik hoefde daar niet lang over na te denken: dit doe ik met alle liefde! En zo kreeg ik per post de twee eigen ontworpen kaartjes van Marcelina.

 

Zoals je de laatste tijd in mijn blogs kunt lezen, focus ik vooral op ondernemers. Ik vind het zo gaaf om te zien hoe iemand vanuit zijn of haar passie werkt en daar ook een business omheen kan zetten. Marcelina heeft nu ook haar eigen webshop, Marcelina.eu, waar zij haar eigen ontworpen kaarten verkoopt. Ze is met haar webshop nog volop in ontwikkeling en staat nog aan het begin. Voor mij geen probleem, ik vind de stap die gezet is al moedig en je kan aangeven in de webshop welk kaartje je graag zou willen zien. Welk kaartje heb ik ontvangen?

 

Kaartjes van Marcelina 2

 

Marcelina’s kaartje ‘Sterkte’

Een van de kaarten die beschikbaar is, is het kaartje met de tekst ‘Sterkte’ erop. Ik vind het een fris uitziende design en geschikt om te sturen naar kinderen, meiden of vrouwen. Dat dit kaartje geschikt is voor een jongere doelgroep vind ik tof! De meeste kaarten in de winkel vind ik vaak ‘tuttig’ of ‘zwaarbeladen’. Tegelijkertijd maakt dit het kaartje voor mij ook eenzijdig omdat ik het persoonlijk niet zou versturen een jongen of man. Het zal zeker een aanwinst zijn wat mij betreft als Marcelina ook een leuke kaart voor jongens met de tekst ‘Sterkte’ erop ontwerpt, dan heb je als klant de mogelijkheid om te kiezen. De prijs van de kaart is €0,90 en is een lage prijs. Later in de blog meer hierover.

 

Kaartjes van Marcelina Sterkte

 

Marcelina’s kaartje ‘Felicitatie’

De tweede kaart is de ‘Van harte gefeliciteerd met je verjaardag’. Dit ontwerp vind ik origineel en lief. Ik zou deze kaart persoonlijk sturen naar een kind dat jarig is. In de webshop is er op dit moment nog geen keuze voor een andere verjaardagskaart, zou zeker leuk zijn als er meer van deze leuke ontwerpen komen voor zowel mannen als vrouwen in verschillende leeftijden! De prijs van deze kaart is ook €0,90.

 

Kaartjes van Marcelina Gefeliciteerd

 

Lage prijs voor haar kaartje

De lage prijzen voor de kaarten maakt het aantrekkelijk voor iedereen om een kaartje aan te schaffen. Echter liep ik wel tegen wat kleinigheden aan:
– de achterkanten zijn van beide kaarten helemaal leeg, ook geen adresseringslijnen. Hierdoor moet ik zelf nog voor enveloppen zorgen. Ikzelf vind het juist fijn als de enveloppe bij de kaart zit of dat er op de kaart lijntjes staan voor het adres!
– het zou leuk zijn om enveloppen als optie te doen met een eventuele meerprijs. Dat maakt het versturen van de kaart ook eenvoudiger. Bij zulke leuke kaartjes mag van mij ook best een leuke enveloppe. Het ontvangen van een kaart is dan helemaal speciaal!

Ik kan mij voorstellen dat het laaghouden van de prijs een bewuste keuze, maar voor iets meer maakt het versturen van de kaart het voor mij als klant het eenvoudiger. Zo hoef ik niet in huis op zoek naar een enveloppe of alsnog naar de winkel om een pakje te kopen. Het gemak om je kaart thuis te laten bezorgen valt daarmee ook weg.

 

 

Zoals ik al schreef is Marcelina met haar webshop nog volop in beweging. Neem eens een kijkje op haar website en bestel haar twee kaarten door hier te klikken. Heb je leuke suggesties? Marcelina staat ervoor open en wil die graag van je weten! Volg haar ook op Instagram

Heb jij ook een leuk product en wil jij deze ook graag door mij laten reviewen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier. Volg mij ook op Instagram en/of Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste blogs op mijn website Gezondgenoeg.nl.