Granola, uit de oven van Kristels Kitchen

Granola versgebakken uit eigen oven. Hoe lekker is dat? Ik maak regelmatig mijn eigen granola. Maar nog leuker vind ik het om de granola van een ander te proeven! Per post ontving ik de eigen gebakken granola van Kristel, bekend van Kristels Kitchen (eerdere blog). In deze blog lees je mijn ervaring met deze granola en vertel ik jou hoe jij ook deze granola kan bestellen!

 

Kristels granola per post

Met een plof viel er een brievenbuspakketje bij mij op de deurmat. Toen ik dat opende, kwamen de eerste kruidige geuren van de granola mij al tegemoet. Het leek alsof de granola net uit de oven kwam, zo in het zakje was gestopt en was verstuurd door Kristel. De geur van de granen en de kaneel rook ik. Heerlijk! En ook zo fijn dat het pakketje zo door de brievenbus past. Hoef ik niet te wachten op de bezorging!

 

Granola vol granen

De granola zit vol granen, zaden en pitten. Er zit ook wat gedroogd fruit in. Denk aan een granola met amandelen, havervlokken, rozijnen, pompoempitten, zonnebloempitten, … Met deze ingrediënten lukt het mij om de ochtend door te komen. Ook de kruidige smaak van onder anderen de kaneel vind ik heerlijk. Ik doe namelijk standaard kaneel door mijn yoghurt. De granola heeft een heerlijke volle smaak. Ikzelf ben geen fan van gedroogd fruit door mijn granola, maar om dit te proberen voor een keer vond ik het prima!

 

Kristels Granola

 

Kristels granola bestellen

Hoe kan jij de granola van Kristel bestellen? Dit kan je doen door Kristel een bericht te sturen via Instagram (klik hier voor de link naar haar account). Heb je geen Instagram maar wil je wel graag de granola proberen? Geen probleem. Neem dan contact met mij op via contact. Dan zorg ik dat jouw bestelling aankomt bij Kristel en jij ook kunt genieten van de granola van Kristel. Overigens maakt Kristel niet alleen granola. Kristel maakt ook andere baksels die zij verkoopt. Kijk voor meer informatie en prijzen op haar Instagram!